banner68

banner101

18 Mayıs 2024 Cumartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Galatasaray Arenada Çaykur Rizeye acımadı

Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti. Kendi sahasında Rize ile oynadığı maçta 2 - 0 yendi Wesley Sneijde Bruma golleri rize kalesine attı.

25 Ocak 2015 Pazar 22:15
Galatasaray Arenada  Çaykur Rizeye acımadı
  Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti.
Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Wesley Sneijder ve 44. dakikada Bruma kaydetti.

Galatasaray bu galibiyetle puanını 38'e yükseltirken, Çaykur Rizespor 14 puanda kaldı.Galatasaray - Rizespor maçı öncesinde sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun sahaya nasıl bir kadro süreceği merakla bekleniyordu.

Semih ve Chedjou'nun yokluğunda stoperde Melo-Koray tercihi arasında kalan Hamza Hamzaoğlu'nun nihai kararı Koray Günter oldu.
Sakatlığını atlatıp cuma günü Galatasaray takımı ile antrenmanlara başlayan Koray Günter'e genç teknik insan ilk 11'de talih verdi.
Hamza Hamzaoğlu, stoperde Melo yerine Koray Günter'e yer verdi.
AYKUT ERÇETİN İLK KEZ GALATASARAY'A KARŞI

Sarı kırmızılı takımın eski kalecisi Aykut Erçetin 9 sene forma giydiği Galatasaray'a rakip oldu.Sezon başında Rizespor'a transfer olan tecrübeli kaleci, ısınmak için sahaya çıktığında Galatasaraylı bütün futbolcular ile kucaklaşıp bir tek sohbet ederek özlem giderdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maç öncesi içten bir şekilde birbirlerine başarılar diledi. Bilindiği gibi Hamza Hamzaoğlu sarı kırmızılı ekipte göreve başlamadan evvel Hikmet Karaman da Yönetici Abdürrahim Albayrak ile görüşmüştü.

Sarı kırmızılı kulübün resmi web sayfası uzun seneler sonra dizaynını değiştirdi.

Galatasaray resmi sitesinin bütün görsel, kullanım alanları değişirken sarı kırmızılı taraftarlar, internet sitesinin yeni tasarımı ile karşılaştı.
Amatör sporlar, Galatasaray kulübünün twitter hesabından takipçilere atılan mesajlar, sponsorlar ve bütün kulüp haberlerinin yer aldığı ana ekran yüzü yeni tasarımı ile yayına başladı.

Galatasaray'ın golünü atan Wesley Sneijder, yedek kulübesine koşarak golü Hamza Hamzaoğlu ile kutladı. Diyarbakır maçı sonrasında oyundan çıkarıldığında kulübede beklemeyip, soyunma odasına giden Sneijder, böylece hocası ile arasında bir problem olmadığını da gözler önüne serdi.

Galatasaraylı taraftarlar maça gene fazla alaka göstermedi, tribünlerin büyük bir bölümü boştu. Aynı şekilde Rizesporlu taraftarlar da kendilerine ayrılan konuk tribünü doldurmazken 30-40 kadar Rizespor taraftarı takımlarını desteklemek üzere Türk Telekom Arena'ya geldi.
İLK YARI

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın ilk yarısı, hane sahibi takımın 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

7. dakikada Galatasaray öne geçti. Telles'in uzun pasında ceza sahasında topu denetim eden Selçuk İnan, soldan ileriye hareketlenen Sneijder'i gördü. Hollandalı futbolcu, sol çaprazdan yerden yaptığı vuruşla topu kaleci Serkan'ın sağından ağlara gönderdi: 1-0.

12. dakikada Sneijder'in güzel pasıyla savunmanın arkasında topla buluşan Bruma, ceza sahasında karşı karşıya kaldığı Serkan'ı da çalımlamak isterken, tecrübeli kaleci yatarak meşin yuvarlağa rakibinin ayağından aldı ve çok mühim pozisyonda gole izin vermedi.

15. dakikada Emre Çolak'ın pasında, Selçuk İnan topu ceza sahası dışında sol çaprazda bulunan Sneijder'e indirdi. Bu futbolcunun katı şutunda kaleci Serkan meşin yuvarlağı oyun alanına çeldi. Aynı dakikada Sneijder ile verkaç yaparak sağdan ceza sahasına giren Bruma'nın karşı karşıya pozisyonda çektiği şutta, meşin yuvarlak gene Serkan'dan döndü. Devamında ceza sahasında topu denetim eden Umut'un vuruşunda ise meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

28. dakikada Kıvanç'ın kaleyi cepheden gören ırak mesafeden katı şutunda, top az farkla yandan auta gitti.

44. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Sneijder'in pasıyla savunmanın arkasına sarkan Bruma, ceza sahasında karşı karşıya kaldığı kaleci Serkan'ın üzerinden aşırtma bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 2-0.

Galatasaray, karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde tamamladı.

Anahtar Kelimeler: Galatasaray

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV