banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

FORMA ASLANIN AĞZINDA

Sitemiz bölge sorumlusu Haldun OKDEMİR Mersin İdmanyurdunun Gerede kampında Kırmızı Lacivertli ekibin yeni teknik direktörü Mesut BAKKAL ile sezonun ilk kamp çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bakkal “Forma aslanın ağzında” dedi.

14 Temmuz 2015 Salı 14:18
FORMA ASLANIN AĞZINDA
 Yeni sezon hazırlıklarını Gerede de sürdüren Mersin İdmanyurdu sezona bomba gibi hazırlanıyor. Teknik Direktör Mesut Bakkalın öğrencileri lige hazır olup formayı kapmak için büyük çaba sarf ediyor. Lige çok iyi hazırlandıklarını belirten teknik patron Bakkal” çalışan ve hak eden formayı kapar. Şu anda daha sezon hazırlıklarının henüz başındayız. Futbolcularımızın hepsi büyük gayret sarf ediyorlar tek düşünceleri formayı kapıp takıma fayda sağlamak ”dedi.

ASLANIN AĞZINDA

Şu andaki mevcut kadronun yeterli olduğuna dikkat çeken Mersin İdmanyurdunun yeni teknik direktörü Mesut Bakkal “ben transfer yasağının kalkmadığını bilerekten takıma geldim. Kadromuz geniş ve süper ligde mücadele edecek güce sahip zaten geçtiğimiz sezonki kadrodan bir tek Servet ile Sinan Kaloğlu yok. Servetin mevkiinde şu anda üç oyuncu birden var hepsi forma savaşı içerisindeler kim hak ederse formayı giyer. Sİnana gelince geçtiğimiz sezonda nöbetçi golcü gibiydi. Hayırlısı diyorum ve kadrodan yeni servetler ve yeni Sinanlar çıkacaktır” diye konuştu.

BEN MESLEĞİNE SAYGILI FUTBOLCUYA SAYGI DUYARIM

Kaleciler sorunu konusunu da özetleyen Mersin İdmanyurdunun yeni teknik patronu Mesut Bakkal” şu anda kadromuzda Mihalov,Muammer ve alt yapıdan gelen kalecimiz Hasan var Mihalov tecrübeli ve hırslı muammer ise gelecek vaat eden bir kalecimizdir. Haliyle forma aşkı ile dolu olan birde alt yapıdan gelen Hasan’ımız Var. Hâl böyleyken kaleci Nihat Şahin kampa 12 gün önce geldi. İdmana tek başına çıktı. Daha sonrada kampı terk etti. Futbolculuk yaşamında kendisine başarılar dileriz. Hâlen bizim futbolcumuz artık kararı yönetim verecektir. Benim tek önem verdiğim konu mesleğe saygıdır hiçbir futbolcu giydiği formadan üstün değildir ”dedi.

KADROYU HOLLANDA KAMPI BELİRLEYECEK

Gerede kampının tamamlanmasının ardından futbolcularına 2 gün izin vereceğini belirten Kırmızı Lacivertli ekibin Teknik patronu Mesut Bakkal gerçek kamp ve oyuncu kadrosunun Hollanda kampı ile belirleneceğini söyledi. Bakkal”Geredede birbirimizi tanıdık. Futbolcularımızın hepsi eşit çalıştılar güçlendiler fazla kilolarını attılar. Ben futbolcularımı futbolcularımda beni tanıdılar. Şimdi Hollanda kampımız başlayacak. Burada özel ve hazırlık maçları oynayacağız. Tüm futbolcularımıza forma şansı vereceğim. Hak eden formasına kavuşacak” dedi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV