banner68

banner101

28 Mart 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

CİMBOM DEVLER LİGİNDE

Ligde şampiyonluğu F.Bahçe'ye kaptıran G.Saray, geleneği bozmadı son maçta Erciyes'i devirip üst üste 3. kez Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkını elde etti

18 Mayıs 2014 Pazar 07:39
CİMBOM DEVLER LİGİNDE
 Zülfi Livaneli'nin iç acıtan şarkısının sözleriyle Soma'yı andı G.Saraylılar dün gece. Türk Telekom Arena'da seremoni öncesi çalan 'Nesine yar nesine, ölürüm ben sesine, bir daha vursa idi nefesim nefesine' sözleri tüylerin bir anda diken diken olmasına yetti. 


Sarı-kırmızı akan göz yaşları eşliğinde sahaya çıkan futbolcular maç öncesi hazırlanan maden temalı tünelden geçerken tüm Türkiye'nin içi bir kez daha burkuldu. Kafasına maden işcileri gibi baret takan G.Saray oyuncuları Şampiyonlar Ligi vizesi almak adına hayati bir maça çıkarken ortaya koydukları duyarlılıklarıyla zaten çok daha önemli bir şeyi daha 90 dakika başlamadan kazandı.
SOMA faciası yüreklerde, akıllarda ise tek şey; galibiyet vardı! Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmak adına varını yoğunu ortaya koyacağını daha ilk dakikadan gösterdi sarı-kırmızılılar. 4'te soldan içeri girmek isteyen Burak kendini yerde buldu. Ancak Yunus Yıldırım devam dedi. 15'te Sneijder, Trabzon'da attığı efsane golün bir benzerine imza atacaktı ki son andan Gökhan kornere yumrukladı. 22'de Melo uzaktan kaleye çok sert vurdu, yine Gökhan gole izin vermedi. 34'te Sneijder gole çok yaklaştı. Karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleciyi de geçmesine rağmen kaleyi tutturamadı.

G.SARAY tek kale oynamasına rağmen aradığı golü anca ikinci yarıda buldu. 46'da Umut derinlemesine attığı pasla Sneijder'i buluşturdu. Hollandalı yıldız da bekletmeden yerden arka direğe çıkardı. Burak. dönerek vuruşunda topu ağlara yolladı: 1-0. 75'te Selçuk ön direğe adrese teslim kesti. Umut ayağına gelen fırsatı tepmedi ve usta işi kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkardı: 2-0. 

OYUNDAN
 KOPTU
ŞAMPİYONLAR Ligi vizesini cebine koymanın rahatlığıyla maçın son bölümünde oyundan kopan Roberto Mancini'nin öğrencileri 81'de kalelerinde Mangane ile golü görseler de ligi ikinci tamamlamayı başardılar: 2-1.

VADİ SAĞDIÇ

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV