banner68

banner101

banner108
23 Nisan 2024 Salı

Miting havasında açılış

ÇALIŞKANDAN AÇIKLAMA GELDİ.. “8 MİLYON LİRA PARA VERDİM”

Mersin İdmanyurdu kulüp başkanı Hüseyin Çalışkan sitemizde çıkan haberlere karşılık suskunluğunu bozdu. Sitemiz haber sorumlusu Haldun Okdemir ile kısa bir telefon görüşmesi yapan Çalışkan “kim para vermiyor dediyse karşıma çıksın.

22 Nisan 2016 Cuma 20:30
ÇALIŞKANDAN AÇIKLAMA GELDİ..  “8 MİLYON LİRA PARA VERDİM”
 Mersin İdmanyurdu kulüp başkanı Hüseyin Çalışkan sitemizde çıkan haberlere karşılık suskunluğunu bozdu. Sitemiz haber sorumlusu Haldun Okdemir ile kısa bir telefon görüşmesi yapan Çalışkan “kim para vermiyor dediyse karşıma çıksın. Ben bu takıma 8 milyon lira para verdim amma cebimden amma şahsımın hatırına toplanan paradır bunlar. Sn.Haldun Okdemir sana söylüyorum 100 lira ver ben 1000 lira vereceğim “dedi.Gazeteci Haldun başkanlık dönemimdeki 8 milyon lira tekrar ediyorum benim hatırım için verilmiştir. Son günlerde güvenlik firması ile ilgili yaptığınız haberlere de açıklık getirmek istiyorum. Her maçta 300 kişiyle görev yaptık diyerek para almak istediler bende inanmadım ve paralarını vermedim vermiyorum da vermeyeceğim de. Bu kadar güvenlik Mersin’de hiçbir firmada yok varsa ispat etsinler.İddia ediyorum bu takımda kümede kalacak.Eğer tarafsızsanız bu dediklerimi yazarsınız ”dedi.Bizde tarafsız gerçek bir Mersin İdmanyurtlu olarak Başkan Hüseyin Çalışkanın açıklamasını sizle paylaşıyoruz.Yorum okuyucuların..

NOTTT…

(Bende pazartesi günü sabah saat 11.00 de 100 lirayı kulüp muhasebesine yatıracam. Sn.Başkanda benimle gelip cebinden 1000 lira bağış yapacağı sözünü verdi..birlikte bağış makbuzumuzu alacağız.Bari onun ve benim vereceğimiz  1100 tl ile 5 aydan bu yana para alamayan bir İdmanyurdu çalışanı evine ekmek götürür..)Birde bu takımın muhasebe sorumlusu ne iş yapar? 300 güvenlikçinin sayımını yapmazmı ? 300 güvenlikçiye verilen kumanyayı kim nasıl verir..Bunlar kısa sürede sorgulanmalı…Ayrıca yıllardan bu yana Güvenliğimizi sağlayan Emniyet güçlerimize verilen kumanyalar son 3 haftadır neden verilmez oldu?

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV