banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Çalışkan “Futbolcularımıza güvenin”

Mersin İdmanyurdu kulüp başkanı Hüseyin Çalışkan kesinlikle yeni transfer yapmayacaklarını söyledi. Çalışkan ”mevcut kadromuzun maddi sorunlarını çözersek maneviyat kazandırırız. Yeter ki taraftarlarımızla aynı fikirde olalım ”dedi.

26 Ocak 2016 Salı 15:13
Çalışkan “Futbolcularımıza güvenin”
 Mersin İdman yurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, takımın, Akhisar Belediyespor maçında ortaya koyduğumuz futbol, gelecek açısından kendilerini umutlandırdığını ifade etti. Mevcut kadronun istedimi güzel mücadele sergilediğine dikkat çeken başkan “biz maddi sıkıntıları ortadan kaldıralım bu futbolcularımız rakiplerin yeniden korkulu rüyası olur ”dedi. Çalışkan, konuşmasını şöyle sürdürdü ”Her kes Akhisar maçındaki olumlu oyunumuzu seyretti. Son hareketleri yapsaydık sahadan farklı galibiyetle ayrılırdık. 3 puan ümidimizi Mersin arenada bıraktık ve beraberliğe razı olduk. Gelecek haftalara ben ve futbolcularım olumlu bakıyorlar. Takımımızı kümede tutmak için seri galibiyetlere ihtiyacımız var bu güçte bizde bulunuyor gelecek haftalar ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koyacaktır ”dedi. Çalışkan, şu ifadeleri kullandı:

KÜMEDE KALMAK İÇİN KENETLENDİK

Kümede kalmak için Mersin kentinin kenetlendiğini de sözlerine ekleyen Mersin İdmanyurdunun başkanı Hüseyin Çalışkan “Mersin takımına sahip çık ”kampanyası kapsamında şehrin billboardlarında MİY nun yer aldığını söyledi Çalışkan sözlerini şöyle noktaladı “Takımımızı sahada bu kadar istekli görmek, bizi gelecek açısından umutlandırdı. Çok azimli bir Mersin İdman yurdu vardı sahada. Önümüzde bir ara dönem var. İyi bir kamp programıyla Antalya’da bu boşluğu iyi değerlendirmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızın içi rahat olsun. Yönetimimiz, teknik direktörümüz ve oyuncularımızla kenetlenmiş durumdayız. Bu sezon ligde kalacağız. Önümüzdeki haftalarda taraftarımıza galibiyetler alarak hediye edeceğimize inanıyorum. Bu takım ligde kalacak, bunu da tüm şehrin inanması gerekiyor.”

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: MİY HÜSEYİN ÇALIŞKAN

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV