banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

ÇALIMBAY”BİZE GÜVENİN”

Haftalık Basın toplantısını kulüp temsilciliğinde yapan Mersin İdmanyurdu Balıkesirspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.”Bize güvenin ligi çok iyi bir yerde bitireceğiz” dedi

26 Mart 2015 Perşembe 15:24
ÇALIMBAY”BİZE GÜVENİN”

Haftalık Basın toplantısını kulüp temsilciliğinde yapan Mersin İdmanyurdu Balıkesirspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.”Bize güvenin ligi çok iyi bir yerde bitireceğiz” dedi. Çalımbay Balıkesirspor maçı öncesinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmamasının ise sevindirici olduğuna dikkat çekti. Kırmızı Lacivertli ekibin Teknik Direktörü Rıza Çalımbay kulüp binasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Oynanan Gaziantepspor ve önümüzdeki hafta oynanacak olan maçların değerlendirmesini yapan Çalımbay, açıklamasını şöyle sürdürdü.

İSTİKRAR ZAMAN ZAMAN BOZULUYOR

” Biz lig başından beri önemli olan istikrar ve bu istikrarın korunması demiştik. Fakat bizim mevcut kadromuzda alternatif oyuncularımız olmadığı için sürekli oynayan futbolcularımızda düşüş oluyor. Bu düşüşler benim beklediğim bir şeydi. Bu güne kadar oynadığımız maçların sadece bir tanesinden memnun değildim. Geriye kalan bütün maçlarımızda iyi bir oyun oynadık. Eskişehirspor maçında takım olarak çok kötü bir performans sergiledik. Son oynadığımız Antep maçında, herkes bu işe yüzeysel baktığı için, kendi kendine yorumlar yapıyor.

SORUNLARLA BOĞUŞUYORUZ

 Fakat bizim içeride neler yaşadığımızın farkında değiller. Benim kadromun hepsi toplam 26-27 kişi ve biz bu oyuncularımızın bazılarından faydalanamıyoruz. Biz Antep maçına çıkarken yabancı kaleci oynattık ve büyük sıkıntı yaşadık. Pedriel’i oyuna almak için sırf iki oyuncu birden değiştiriyoruz. Antep maçında Khalili, Güven ve Oktay yoktu ve bu bizi çok sıkıntıya soktu. Ben oyuncularımızın performansından çok memnunum ve ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarına inanıyorum. Biz sezon sonunda ligi iyi bir yerde bitireceğiz ” diye konuştu.

 

 


Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV