banner68

banner101

banner108
09 Mayıs 2024 Perşembe

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Çalımbay son noktayı koydu: “BİR YERE GİTMİYORUM”

Mersin İdmanyurdunda başarılı bir sezon geçiren teknik direktör Rıza Çalımbay yaptığı özel açıklamada Mersin’i ve Mersin idmanyurdunu çok sevdiğini söyledi.

21 Ocak 2015 Çarşamba 16:37
Çalımbay son noktayı koydu: “BİR YERE GİTMİYORUM”
 Mersin İdmanyurdunda başarılı bir sezon geçiren teknik direktör Rıza Çalımbay yaptığı özel açıklamada Mersin’i ve Mersin idmanyurdunu çok sevdiğini söyledi. “Kesinlikle Mersin’den ayrılmıyorum” diyerek sözlerini sürdüren Çalımbay”son günlerde bazı yayın organlarında benimle ilgili asılsız yazılar, öneriler ve iddialar yer alıyor.Neymiş ben Mersin İdmanyurdunda mutsuzmuşum,her an ayrılabilirmişim,gidermişim şeklinde yorumlar yazılıp çiziliyor senaryolar üretiliyor .Bir kez daha söylüyorum “ben Mersin’i çok seviyorum burada evimi dostlarımı futbolcularımı seviyorum ve ayrılmıyorum ayrılmak da istemiyorum. Başkanımı seviyorum İdmanyurduna sahip çıkanları ve destekleyenleri seviyorum. İnsan sevdiklerinden ayrılırımı” dedi.

KADROMUZ GENİŞ

Bu arada transfer yasağına da değinen Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay” kadromuz geni.İkinci devre dahada iyi oynamak daha iyi sonuçlar almak mecburiyetindeyiz.Futbolcularımızda bunun bilinci içerisindeler .Bizi ikinci devre maçlarımızda seyredin.Hiç bir futbolcumuz Mersin’den gitmek istemiyor.Gitmek isteyen oyuncularada kapımız açık ben hiçbir futbolcumu zorla tutmam..Zorla tutulan oyuncudan zaten başarı beklemek hayaldir.Tek sorunumuz birlik ve beraberliktir.Birlik ve beraberliğimiz bozulmadıkça Mersin İdmanyurdunun bütünlüğünü kimse bozamaz” dedi.

KAHRAMANLI BİZİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Kırmızı Lacivertli Ekibin Teknik patronu Rıza Çalımbay kulüp başkanı Ali Kahramanlı içinde “başkanımıza teşekkür etmek istiyorum.Bizi bir an bile yalnız bırakmıyor ,her zaman yanımızda kampa Futbol şube sorumlumuz Ahmet Serttaş ile birlikte geldi bize destek verdi.Bir dediğimiz iki edilmiyor.Transfer yasağı ile ilgili gelişmeler benim dönemim içerisinde olmadığı için müdahale edemiyorum.Kısa sürede çözüme kavuşursa hepimiz sevineceğiz.Yasağın kalkması Mersin İdmanyurdunun geleceği açısından büyük kazanç olacaktır.İnanıyorum ki Ali Kahramanlı başkanım ve yönetimi bu sorunu yasal süre içerisinde halledeceklerdir”diye konuştu.

FEDAKÂRLIK YAPTIM

Mersin İdmanyurdu ile Teknik direktörlük konusunda masaya oturmadan önce kendisine bir takımdan 5 yıllık sözleşme imzası talep edilmesine karşın Kırmızı Lacivertli ekibi tercih ettiğini hatırlatan Rıza Çalımbay “ Mersin İdmanyurdunu ve Mersin’i neden tercih etmemin sebebi bir çok kulübün tekliflerini ret etmemden anlaşılmaktadır. Her şey para mülk değil birde en önemli konu sevgidir.Taraftarlarımıza ikinci yarı maçlarımızda çok iş düşecek.Bizi desteklesinler futbolcularımıza sahip çıksınlar.Kırmızı Şeytanları çok seviyorum.Taktir ettiğim bir taraftar topluluğudur.Her zaman yanımızda olsunlar”dedi.

 

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV