banner68

banner101

banner108
08 Mayıs 2024 Çarşamba

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Biz Konya maçını unuttuk

Mersin İdmanyurdu teknik patronu Ümit Özat Konyaspor maçının geride kaldığını acı bir mağlubiyet aldıklarını belirterek ”biz o maçı unuttuk Sivasspor maçını düşünüyoruz ”dedi. Cuma akşamı oynanacak olan Sivas maçını kazanmaları gerektiğini vurgulayan Özat ”bizim inanmayan futbolcularla işimiz olmaz ”diye konuşarak sitemkâr konuştu.

01 Mart 2016 Salı 13:28
Biz Konya maçını unuttuk
 Cuma akşamı saat 20 de Mersin Arenada kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Sivas sporu konuk edecek olan Mersin İdman yurdunda tüm gözler bu karşılaşmaya çevrildi. Bu karşılaşmaya büyük önem verdiklerini belirten Kırmızı Lacivertli ekibin Teknik Direktörü Ümit Özat geride kalan maçların artık hesabını yapmak istemediklerini söyledi. Özat ”Konya maçını kazanabilirdik ama kaybettik. Bu maçta kişisel hatalar çok bunu masaya yatırmak istemiyorum Önümüzde zorlu bir Sivas spor maçı var bu maçı mutlak kazanmamız lazım Bu maç bizim ligde kalma mücadelemizde önemli bir nokta. Bu maçı kazanırsak Trabzonspor maçı öncesi büyük moralleniriz ”dedi.

ÖNCE BAŞARI SONRA PARA

Sivas maçı öncesi sürekli futbolcuları motive etmek için elinden geleni yapan Teknik patron Ümit Özat her takımda yaşanan önemli krizlerin kendi takımların dada yaşandığını söyledi. Özat” bilindiği gibi kazanılan her maç sonrası takımlarımıza galibiyet parası futbol federasyonumca teşvik olarak veriliyor. Kazanırsak kazanırız bunun bilinmesi lazım ben bu tür konulara girmek istemiyorum. Futbolcularımız hem kendilerini hem de giydikleri formanın değerini iyi bilmeli ve başarıyı yakalamak için oynamalı. Ben inanıyorum ki futbolcularımız takımımızı kümede bırakacaklardır. Her şey bu hafta Sivas maçını kazanmaya bakıyor yenersek Sivas’ın puan sıralamasında üstüne çakacağız taraftarımızın da desteği ile bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum”.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV