banner68

banner101

banner108
09 Mayıs 2024 Perşembe

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

BİR TEK GALİBİYET

Mersin İdmanyurdu Başkan Vekili Hikmet Kaya şansızlıkları kırmak için bir tek galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyledi. Puan sıralamasında en alt sıradan kurtulmaları için önümüzdeki hafta oynayacakları Trabzon maçını mutlak kazanmaları gerektiğini belirten Kırmızı Lacivertli ekibin başkan vekili Kaya” rakibimizde son haftalarda başarısız sonuçlar alıyor.

07 Ekim 2015 Çarşamba 14:11
BİR TEK GALİBİYET
 . Bizim gibi onlarda da ters giden bir şeyler var ama biz toparlandık. Kafa olarak ve güç olarak iyi duruma geldik. Futbolcularımız bizim gibi kazanmak istiyor. Bu maçı kazanıp şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. Taraftarımızla basınımızla futbolcu ve biz yöneticilerimizle bütünleştik. Şimdi bir tek galibiyete ihtiyacımız var. Trabzonspor’u yenersek önümüz açılacak ve futbolcularımızın kendilerine güvenleri gelecek. Bunun içinde herkesin maça gelip takımlarını desteklemelerini istiyorum” dedi.

HAZIRLIK MAÇI VAR

Milli maç arası nedeni ile verilen arayı iyi değerlendirmek zorunda olduklarına da dikkat çeken Mersin İdmanyurdunun başkan vekili Hikmet Kaya cumartesi günü Gaziantep Büyükşehir ile bir hazırlık maçı oynayacaklarını söyledi. Başkan vekili Kaya “millî maç nedeniyle ligimize verilen arada Kulübümüz profesyonel futbol takımı, 10 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 18.00’de Mersin Stadyumu’nda PTT 1.Lig ekiplerinden G.ANTEP BŞ.BLD.SPOR ile özel bir müsabaka oynayacaktır. Müsabakayı seyirciler ücretsiz izleyecek olup stadyumda sadece Batı Kapalı Alt Tribünü ve Doğu Maraton Alt Tribünlerine seyirci alınacak olup diğer tribünlere seyirci alınmayacaktır. Taraftarlarımızı bizi desteklemeye ve takımlarına moral vermeye davet ediyorum” dedi.

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Mersin IdmanyurduHikmet Kaya

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV