banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

BİLE BİLE DÜŞÜRDÜLER

Ve Mersin İdmanyurdu Süper ligten bir alt lige küme düştü.Sezon ortasında Mersin İdmanyurdu yönetimine sahip olmak için çaba sarf eden Hüseyin Çalışkan ve ekibi zoru başararak Kırmızı Lacivertli ekibi küme düşürdü.

03 Mayıs 2016 Salı 13:37
BİLE BİLE DÜŞÜRDÜLER
 Ve Mersin İdmanyurdu Süper ligten bir alt lige küme düştü.Sezon ortasında Mersin İdmanyurdu yönetimine sahip olmak için çaba sarf eden Hüseyin Çalışkan ve ekibi zoru başararak Kırmızı Lacivertli ekibi küme düşürdü.Ligin bitimine 17 maç kala büyük bir gayret sarfederek kulübün başkanlık koltuğuna oturan Petrol ve turizm kralı Hüseyin Çalışkan ve ekibi transfer yapmadı ve takımın küme düşmesinde büyük rol oynadı. Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazın sağladığı paralarla kulübü yönetmek isteyen Çalışkan ve ekibi başarılı olamayınca Mersin İdmanyurdu yeniden PTT ligine döndü. Ali Kahramanlı başkanlığında başarıdan başarıya koşan Kırmızı Lacivertli ekip süper ligi ilk 7 de tamamlayarak başarısı ile alkış toplamıştı.

ÇAMUR AT İZİ KALSIN

Göreve gelir gelmez”Çamur at izi kalsın”politikası ile kulübü yönetmek isteyen Başkan Hüseyin Çalışkan ve yönetimi sürekli Ali Kahramanlı ile uğraştı. Takımın durumunu ikinci plana atan Hüseyin Çalışkan birkaç yöneticisi ile TV lerde şow yapmayı daha uygun buldu. Genel kurulda kulübün içinde bulunduğu sıkıntıları bile bile göreve talip olan Hüseyin Çalışkan daha sonra “zorla getirildim. Zorla bu göreve talip edildim” diyerek kafaları karıştırdı ve teknik direktörlük deneyiminde hiçbir başarısı olmayan Ümit Özat’ı takımın başına getirerek bir ikinci darbeyi kırmızı lacivertli ekibe vurdu. Şimdi Çalışkan yaptığı son açıklamasında”çok üzgünüm”diyor biz ilk göreve geldiğinde yazmıştık”bu takım Hüseyin çalışkan ve ekibi ile küme düşer”diye haklılığımız gerçekleşti. Yapılacak tek şey var oda acilen Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Valimizin takımı emin ellere teslim etmesidir.Yoksa düşüş çalışmayanlarla tamamen dibe vurur…

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV