banner68

banner101

banner108
17 Nisan 2024 Çarşamba

Miting havasında açılış

Beşiktaş'ta şok gelişme

Beşiktaş’ın kadrosuna katması beklenen Yalçın Ayhan, İstanbul’a geri dönüyor.

14 Temmuz 2014 Pazartesi 19:46
Beşiktaş'ta şok gelişme
 Beşiktaş'ın ingiltere kampına katılan Yalçın Ayhan'ın transferinden vazgeçti. Yalçın İstanbul'a dönüyor.
 
Bonservisi elinde olan tecrübeli defans Yalçın Ayhan, Beşiktaş ile her konuda anlaşmıştı.
 
32 yaşındaki defans İstanbul’a geri dönüyor.Geçen sezonu Kasımpaşa’da geçiren oyuncu, dün Beşiktaş’ın kamp yaptığı İngiltere’ye gitmişti.
 
İşte ayrılık nedeni!
 
Takımla birlikte İngiltere kampında bulunan Beşiktaşlı yönetici Mete Vardar, Radyospor’da Aydın Cingöz'e yaptığı açıklamada “Daha önceki transfer komitesinin gündeminde olan bir futbolcuydu. İngiltere’ye görüşmeye geldi. Yapılmış bir anlaşma ve imzalanmış bir sözleşme yoktu. Önder Özen ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından ardından kamptan ayrıldı. Ne konuşulduğunu bilmiyorum” dedi.
 
İdmana çıkamadı
 
Beşiktaş ile iki yıllık anlaşmaya vardığı belirtilen ve dün İngiltere kampına katılan Yalçın Ayhan sözleşmesi hala KAP’a bildirilmediği için sabah yapılan antrenmana çıkamadı. Yalçın misafir statüsü ile kaldığı takım kampında resmi sözleşmesi açıklanana kadar otelin fitness salonunda çalışmalarına devam edecek.
 
 
YALÇIN AYHAN: "BEN KENDİ KAFAMA GÖRE GELMEDİM. BEŞİKTAŞ GİBİ BÜYÜK BİR CAMİAYAYAKIŞMADI'
 
Beşiktaş macerası yalnız 2 gün süren Yalçın Ayhan, Doğan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu.
 
Ayhan, "Beşiktaş ile daha önceden protokol imzaladıklarını ve menajerinin de bilgisi dahilinde Beşiktaş'tan aldığı davet üzerine kampa katıldığını belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bu yaşananlar Beşiktaş gibi büyük bir camiaya yakışmadı. Ben buraya kendi kafama göre gelmedi. Onlardan aldığım davet üzerine Beşiktaşlı futbolcular ile birlikte geldim. Bu yaşananlara gerçekten hiç bir anlam veremiyorum. Şu an çok şaşırmış durumdayım. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Futbol hayatımda ilk defa böyle bir olay ile karşılaşıyorum. Beşiktaş ile anlaşmadan buraya kendi isteğim üzerine geldiğim söyleniyor, böyle bir şey yok. Benim geleceğimden haberleri vardı. Bu yaşananlara inanmak gerçekten zor. Neler olduğunu ben de anlayamadım. Türkiye'ye dönüp menajerim ile görüştükten sonra gerekli değerlendirmeyi yapacağım."

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV