banner68

banner101

30 Mart 2024 Cumartesi

Miting havasında açılış

Beşiktaş Yönetimi, Bilic'le Yolları Ayırıyor

Beşiktaş yönetimi, şampiyonluğun kaçmasının ardından teknik direktör Bilic ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

19 Mayıs 2015 Salı 19:37
Beşiktaş Yönetimi, Bilic'le Yolları Ayırıyor
 Beşiktaş yönetimi şampiyonluğun kaçmasının ardından Hırvat teknik direktör Slaven Bilic ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İki haftada kaybedilen 7 puan sonrası şampiyonluk ümitleri tükenen siyah beyazlılarda hedef tahtasında teknik direktör Slaven Bilic var.


"GALATASARAY MAÇINA BILIC OLMADAN ÇIKALIM"

Torku Konyaspor maçı sonrası Slaven Bilic'in "Kalmak istiyorum ama gelecek sezon Beşiktaş'ta bana şans verileceğini sanmıyorum" sözleri dikkat çekmişti. Şampiyonluk şansının tamamen yok olmasının ardından siyah beyazlı yönetim hiç vakit kaybetmeden yeni teknik direktör adayları ile görüşmelere başladı.

Beşiktaşlı yöneticilerin dün akşamdan bu yana kendi aralarında küçük toplantılar ve telefon trafiği vasıtası ile sürekli durum değerlendirmesi yaptığı ve yol haritası çizmeye çalıştıkları belirtildi. Bazı yönetim kurulu üyeleri ise "Galatasaray maçına Bilic olmadan çıkalım" şeklinde görüş bildirse de Bilic ile ilgili kesin kararı Galatasaray maçı sonrası açıklamayı uygun bulan yönetim bir yandan da Hırvat hocaya ödenmesi gereken 500 bin Euro sözleşme fesih bedelini çözmek için çözüm arıyor.

YÖNETİMİN YENİ HOCA KRİTERİ

Beşiktaş yönetimi alınacak teknik direktör konusunda kriter bile belirledi. Buna göre "Tecrübeli,Türkiye Ligini çok iyi bilen ve elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanan teknik adam" vasıflarını kriter olarak belirleyen yönetim,genç antrenörler yerine tecrübeli isimler ile görüşme kararı aldı.

2 yılda kurulan kadronun ancak elindeki futbolcuları en iyi şekilde kullanan bir hoca ile değerlendirebileceğini düşünen yönetim genç ve gelecek vaat eden bir teknik direktör ile macera aramak ve önümüzdeki sezonu tehlikeye atmak istemiyor. Siyah beyazlı yöneticiler gelecek teknik direktörün aynı zamanda tüm camianın da kabul edeceği ve itiraz edemeyeceği bir isim olmasını istiyor.

ZAFER ALGÖZ ÖFKE KUSTU

Fanatik Beşiktaş taraftarı oyuncu Zafer Algöz, Beşiktaş'ın Torku Konyaspor'a 1-0 mağlup olup şampiyonluk şansını kaybetmesi sonrasında Twitter hesabından teknik direktör Bilic'e açtı ağzını yumdu gözünü.

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: BeşiktaşBilic

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV