banner68

banner101

09 Mayıs 2024 Perşembe

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

AYNI TAS AYNI HAMAM

Puan sıralamasında en alta demir atan Mersin İdmanyurdu, kazanmayı ve üç puanı Konya karşısında da unuttu ve aynı tas aynı hamam görüntüsünü verdi.

28 Eylül 2015 Pazartesi 12:32
AYNI TAS AYNI HAMAM
 Kısa paslarla kendi yarı alanında bir türlü çıkamayan ve sürekli top kaybı hataları ile rakibine üstünlük kuramayan, kazanmaktan çok uzakta bir takım hüviyetinde bulunan Kırmızı lacivertliler, galibiyeti unuttu.

SORUN FUTBOLCULARIN KAFASINDA

Osmanlıspor yenilgisinden sonra istifa eden Mesut Bakkal’ın yerine takımın başına geçen Bülent Korkmaz, ilk maçında yenilgi ile tanıştı. Hoca değişikliğinin ardından galibiyet için umutlanan Mersin İdmanyurdu’nda sorunun teknik direktörlerin değil, futbolcuların kafasında olduğu ortaya çıktı.

Konya karşısında her hattı ile tel tel dökülen Mersin İdmanyurdu’nda futbolcuların yüksek pas hataları, Konya Torku takımının ekmeğine adete yağ sürdürdü.

Özellikle orta alanın pasif oynaması ile defansın hataları bir birine eklenince Konya Torku elini kolunu sallayarak ceza alanımıza zorlanmadan girdi ve yaptığımız basit hatalarla kalemizde golleri gördük.

ZOR GÜNLER BİZİ BEKLİYOR

Bize en yakın takımların puan aldığı haftalarda bizim puan kaybetmemiz, gelecek açısından sıkıntılı günlerin habercisi gibi. Futbolcuların biran önce toparlanıp, giydikleri formanın hakkını vermesi gerekiyor. Ne oynadığını bilmeyen futbolcular topluluğu, gelecek maçlar içinde endişe veriyor. Rakip Konya ilk kez bu kadar rahat futbol oynayarak, 2 golle 3 puan almasını bildi.

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Mersin IdmanyurduKonyaspor

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV