banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

ALTINDERE“MORALE İHTİYACIMIZ VAR“

Mersin İdmanyurdu Kulüp Basın Sözcüsü Murat Altındere, Türkiye Kupası maçları sebebiyle lige verilen arayı Antalya Belek’te kamp yaparak değerlendireceklerini belirterek, Ligdeki Kayserispor maçı öncesi hem güç hem de moral depolayacaklarını söyledi.

27 Ocak 2016 Çarşamba 15:04
ALTINDERE“MORALE İHTİYACIMIZ VAR“
 Akhisar Belediyespor beraberliği ile lige tutunan Mersin İdmanyurdu, Türkiye Kupası maçları için lige verilen arayı Antalya Belek’te kamp yaparak değerlendirecek. Türkiye Kupası gurup maçlarında Çaykur Rizespor maçı için Rize’ye giden futbolcuların dışında, maç kadrosunda bulunmayan futbolcular bugün kampa girerken, maç kodrasundakiler ise maçın ardından Antalya’ya geçerek kampa katılacak. Kamp ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Basın Sözcüsü Murat Altındere, devre arasında yaşanan mevcut sorunlar sebebiyle sağlıklı bir şekilde kamp yapamayan futbolcuların, lige verilen 10 günlük arada bu açığı kapatacağını belirterek, “Devre arasını elde olmayan sebeplerden dolayı iyi değerlendiremedik. Ancak bu açığı Türkiye Kupası maçları sebebiyle lige verilen 10 günlük arada kapatmak istiyoruz. Belek’teki kamp bugün başladı. Çaykur Rizespor maçı kadrosunda bulunmayan futbolcularımız bugün kampa başlayacak. Maç kadrosundaki futbolcularımız da Rize maçı sonrası vakit kaybetmeden kampa katılacak” dedi.

LİGDE KALACAĞIZ

Akhisar Belediyespor beraberliği ile lige tekrar tutunduklarını da söyleyen Altındere, “Akhisar karşısında önemli eksiklerimize rağmen çok iyi bir futbol sergiledik. Galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Ancak aldığmız 1 puan ve sergilenen futbol gelecek haftalar için bize umut verdi. Antalya’da güç depolayacak olan takımımız, Kayseri spor deplasmanından alacağı 3 puan ile özgüven kazanacak. Takımımıza ve teknik heyetimize bu konuda güvenimiz sonsuz” şeklinde konuştu.Altındere”şu anda huzura ihtiyacımız var daha sonrada lige asılacak ve kümede kalmanın hesaplarını yapacağız. Taraftarlarımız ilk günkü gibi bize destek versin ve bizlere inansın”dedi.

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV