banner68

banner101

banner108
08 Mayıs 2024 Çarşamba

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Kızılay’dan medyaya teşekkür

Türk Kızılay Mersin Şubesi Başkanı Necmi Erdem, Ramazan ayı boyunca düzenledikleri etkinliklerin duyurulmasında büyük emek harcayan ulusal ve yerel medya kuruluşlarına teşekkür etti.

22 Temmuz 2015 Çarşamba 13:54
Kızılay’dan medyaya teşekkür


Necmi Erdem yaptığı açıklamada, “Türk Kızılay’ı, kuruluşundan günümüze tam 147 yıldır, insanı mutlu edebilmek adına, mücadele vermektedir. Bu kutsal görevin ana unsurlarından bir tanesi de bireyin ve toplumun sağlığının ve mutluluğunun temini ve korunmasıdır. Bu amaç doğrultusunda gecesini gündüzüne katarak, canla başla gayret gösteriyoruz.

Kızılay olarak içinde bulunduğumuz bu mübarek gün ve gecelerde, halkımızın ağızlarını tatlandıracak, güzel akşamlar yaşatacak düşüncesiyle her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan etkinlikleri düzenledik. Bu kapsamda Ramazan ayı boyunca erzak paketi, Kadir Gecesi vesilesiyle lokma dağıttık, halkımızla biraraya geldik. Ayrıca kan bağışı kampanyamız oldu.” dedi.

Etkinliklerin duyurulmasında önemli bir görev üstlenen ulusal ve yerel medya kuruluşlarına teşekkür eden Necmi Erdem, açıklamasına şöyle devam etti:

“Basın mensuplarının bizlere göstermiş olduğu ilgiden son derece memnun kaldım. Basın kuruluşları kamusal anlamda önemli bir role sahiptir. Türkiye'nin önemli bir şehrinde hizmet etmek bizim için önemli bir görevdir. Bizim için önemli olan hizmettir. Yaptığımız hizmetlerimizi duyuran basın mensuplarına yürekten teşekkür ederiz."

 

ismail USTA

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV