banner68

banner101

banner108
08 Mayıs 2024 Çarşamba

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

İhraç edilen savcıdan bir yorum

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun kendisiyle birlikte 4 savcı ve 1 hakimin meslekten ihraç etmesine tepki gösteren Zekeriya Öz, "türban" vurgusu yaparak attığı bir twitle tepki topladı. Öz, "HSYK'da Cumhurbaşkanı'nın atadığı türbanlı üye 'Biz burada Siyasal yargılama yapıyoruz' diyerek, kararların kimin talimatıyla verildiğini itiraf etmiş" ifadeleriyle haddini aştı.

26 Haziran 2015 Cuma 15:30
İhraç edilen savcıdan bir yorum
 HSYK, savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara, Muammer Akkaş, Mehmet Yüzgeç ile Hakim Süleyman Karaçöl'ün meslekten ihraçlarına karar verdi. Bu kararı haberlerden öğrendiğini söyleyen Zekeriya Öz, Twitter hesabından tepki gösterdi.

HSYK'nın Anayasa'yı çiğneyerek bu kararı verdiğini söyleyen Öz, "HSYK savunmamızı dahi almadan yukarıdan aldığı talimatla bu kararları vermiştir. Yazıklar olsun bağımlı HSYK'ya" dedi.

"Türban" vurgusu

Öz devamında çirkinleşerek "türban" vurgusuyla bir twit daha yayınladı. Öz'ün "HSYK'da Cumhurbaşkanı'nın atadığı türbanlı üye 'Biz burada Siyasal yargılama yapıyoruz' diyerek, kararların kimin talimatıyla verildiğini itiraf etmiş" ifadeleri büyük tepki topladı.

Tam Ajans Haber

Anahtar Kelimeler: HSYKda Cumhurbaşkanı

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV