banner68

banner101

banner108
19 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Op. DR. Özgür Mart uyardı

Tıp Camiasının ünlü doktorlarından Kalp damar Cerrahisi Uzmanı Özgür Mart genç ve güzel kalmak isteyen bay ve bayanları yeni hizmete soktukları kliniklerine beklediklerini belirtti. Dr Mart uyarıcı bilgiler vererek Botoks ve dolgunun önemine değindi.

04 Aralık 2015 Cuma 12:05
Op. DR. Özgür Mart uyardı
Dolgu ve botoks Este-Mart kliniğimizde Uzman Dr. ve deneyimli kadrosuyla hijyen, kalite ve müşteri memnuniyetine dayalı hizmet vermekteyiz. Estetik ve Güzellik adı altında ihtiyacınıza uygun her türlü hizmeti sunmaktayız.

Günümüzde de en etkili ve konforlu olması sebebiyle uygulanan dolgu ve botoks kliniğimizde de sıklıkla uygulanmaktadır. Gençlerde yaşlanmayı ertelemek, orta ve üstü yaş insanlarda da yaşlanma etkilerini en aza indirmek için güvenle uyguladığımız bir yöntemdir.

Dolgu nedir?

Kırışıklıklar, derideki yaşlanma ve zamanla oluşan çökmelerin tedavisinde kullanılan bir yöntemdir. Yüz bölgesinin yanı sıra vücuttaki diğer bölgelerde de örneğin göğüs ve kalçada da hacim vermek dolgunlaştırmak ve büyütmek amaçlı kullanılan vücut dolguları da vardır. Mikro iğnelerle sorunlu bölgede cilt altına verilen dolgu maddesiyle sorunun giderilmesi hedeflenir. Etki süresi 1,5-2 yıldır.

Botoks nedir?

Orta ve derin kırışıklıkları gidermede ve daha erken yaşlarda kırışıklık oluşumunu geciktirmede kullanılan etkili bir yöntemdir. Yaşlanmaya ve mimik hareketlerine bağlı oluşan her türlü kırışıklıkta uygulanabilir. Etki süresi ilk uygulamada 4-5 aydır. Düzenli uygulamayla etki süresi uzatılabilir kırışıklık oluşumu ve yaşlanma etkileri büyük oranda durdurulur.

Randevu alınız

Mersin’de özellikle bayanların botoks ve dolgu uygulamasına çok önem verdiklerini belirten Op.Dr. Özgür Mart Pozcu semtindeki Eski Adese yanında Academy apartmanında hizmet verdiklerini ve randevu sistemi ile çalıştıklarını belirterek 0 324 3260014 nolu telefondan randevu alınmasını istedi.

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Op. DR. Özgür Mart

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV