banner68

banner101

banner108
20 Nisan 2024 Cumartesi

Miting havasında açılış

Haydi Kadınlar Spora!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Spor dairesi ile b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi Kadınların spor yapıp kendi sağlıklarına ve bedenlerine zaman ayırmayı sağlamalarını anlatmak amacıyla Adnan Menderes Bulvarı Kültür Park'ta ortaklaşa bir etkinlik organize etti. Kadınların spora ayırdıkları yarım saat içerisinde yaptıklarının kendilerine kazandırdıklarının çok önemli olduğu belirtilen etkinliğe bazı erkeklerin de katıldığı gözlendi.

26 Kasım 2015 Perşembe 15:20
Haydi Kadınlar Spora!
  "Kadın profiline başarıyla ulaştık"

Onlarca kadının aynı anda spor yaptığı etkinlikte, sporun faydalarının yanısıra b-fit sistemi anlatıldı. Etkinlikle ilgili bilgi veren b-fit Mersin Çiftlikköy Şube Yöneticisi Aslıhan Alkan, "b-fit kadınların spor ve yaşam merkezi olarak kadınların hayatlarında yarattığımız kelebek etkisi, her gün büyüyerek artıyor" diyerek, "Bugün b-fit kadınlarının sayısı 370 bini geçti. Türkiye’ de en yaygın spor merkezi ağı olan b-fit, birçok kadının hayatına dokunarak büyümeye devam ediyor . Yapılan bağımsız etki analizi sonucu, b-fit girişimcisi olduktan sonra, girişimcilerimizin %43’ ünün aileleri ile olan ilişkilerinin daha olumlu hale geldiğini, ve %68’ inin ailelerine daha iyi bir rol model olmaya başladıkları saptanmıştır. 2015 yılında Yeşil İş Konferansı’ nda, yarattığımız sosyal etki ile yılın KOBİ’ si seçilmemiz 10 yıldır yaratmak istediğimiz etkiye ve güçlendirmek istediğimiz kadın profiline başarıyla ulaştığımızın bir göstergesi oldu" dedi. 

 

"Kadınlarımızı 357 ton zayıflattık"

10 yılda toplamda 370.000 kadının 357 ton zayıflamasına aracı olduklarına dikkat çeken Alkan, "Yaptığımız 13.000 extra aktivite ile farkındalığımız ve bilgimiz artısn diye uğraştık. Kadınların kendilerine olan inançlarını destekleyerek her zaman daha iyiyi yapabileceğimize dair birbirimizi desteklemeye devam ediyoruz" açıklamasını yaptı. 

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV