banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Bahar huzur Evinden Anlamlı Etkinlik

Mersin ve çevre illerin ilk özel huzurevi ve yaşlı bakım merkezi olan, Özel Mersin Bahar Yaşlı Bakım Merkezi ve Huzurevi’nde yaşlılar gönüllerince eğlendi

06 Ekim 2015 Salı 14:30
Bahar huzur Evinden Anlamlı Etkinlik



LİONSLAR’DAN ANLAMLI ETKİNLİK

Mersin Çamlıbel Lions Kulübü, sosyal ve kültürel aktivitelerine bir yenisini daha ekledi. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla, Özel Mersin Bahar Yaşlı Bakım Merkezi ve Huzurevi’nde düzenlenen etkinlikte yaşlılar gönüllerince eğlendi.1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri çerçevesinde Mersin Çamlıbel Lions Kulübü Özel Mersin Bahar Yaşlı Bakım Merkezi ve Huzurevi’nde yaşlılarla bir araya geldi. Şarkıların söylendiği ziyarette huzurevi sakinleri keyifli vakit geçirdi. Helen Doron Anaokulu çocuklarının da yaşlıları yalnız bırakmadığı etkinlikte minikler dedeleri ve nineleri ile fotoğraf çekilirken, günün anlam ve önemi dolayısıyla pasta kesildi. Özel Mersin Bahar Yaşlı Bakım Merkezi ve Huzurevi’nin ev sahipliği takdir toplarken, Lions Kulüpleri Bölge Başkanı Ömer Ruhi Eryurt Huzurevi yönetimine teşekkür etti.

YAŞLILARIMIZIN YANINDAYIZ

Lions Kulüplerinin uluslararası bir organizasyon olduğunu ve Lions’un tüm dünyada gerçekleştirdiği hizmetler arasında özellikle sağlıkla ilgili çok büyük projelerinin mevcut olduğunu belirten Lions Kulüpleri Bölge Başkanı Ömer Ruhi Eryurt, Bunlardan bir tanesi de son yıllarda dünyada görülen, Türkiye’de de üzerinde çalışmaya başlanılan alzheimer hastalığı. Ve son 3 4 yıldır Türkiye’de Lions Kulüpleri Alzheimer konusunda da çok etkili projeler geliştirdiler. Ve bu amaçla da geçtiğimiz günlerden bu yana Türkiye’nin çeşitli merkezlerinde yaşlı merkezleri üzerine çalışmalar yapıyoruz. Burada da Mersin Çamlıbel Lions Kulübü’müzün alzheimer merkezinde yaşayan yaşlı insanlara, alzheimer konusunda farkındalık yaratmak için gerçekleştirdiğimiz bir çalışma. Bu anlamda onları da kutluyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

YAŞLILARIN YANINDA OLMAK GÖREVİMİZ

Etkinlikte daha sonra söz alan Lions Kulüpleri üyesi Selahattin Atan ise Lions’un ana aktivitelerinden birinin de yaşlılarımızla beraber olmak olduğunu da belirterek, “Çünkü onlar bizim ülkemizin geçmişine yön veren, bizi bugünlere, bizler de geleceğe taşıdığımız noktada onların pozisyonuna geçecek kişileriz. Dolayısıyla Lions Kulübü’nün ana engelliler özellikle görme engelliler ve diyabet olmakla beraber, yaşlılarımızı da hiçbir zaman ikinci plana atmadığımız , hizmet götürdüğümüz olgulardan bir tanesi. Bugün de böyle güzel bir ortamda yaşlılarımızla beraber olmaktan son derece keyifli ve mutluyuz.’’ Şeklinde konuştu.


Özel Mersin Bahar Yaşlı Bakım Merkezi ve Huzurevi Kurucusu Ümid Tekbaş “Sosyal hizmet alanındaki boşluğu doldurmanın mutluluğu ve  coşkusunu yaşamaktayız. . yarınlara daha komplike binalarda hizmet vererek; vicdanı sevgiyi dokunsalligi onceliklendirecek hizmet anlayisimizla 1 Ekim Dünya yaşlılar gününü kutluyorum.


TEŞEKKÜR ETTİLER

Bahar Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Kurucusu Ümid Tekbaş ve Sorumlu Müdüresi Burcu Bilgin ise Mersin Lions Kulübü Başkanı ve Yönetimine bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler, Ayrıca Tekbaş “Bizi bugün de yalnız bırakmayıp, bu organizasyona katılıp, katkılar sunan üyesi bulunduğum Çamlibel Lions Kulübüne, katılımları ile konuklarımızi yüreklendiren Bölge Başkanlarımıza ..yine üyesi bulunduğum Girişimci İş Kadınları derneği baskanimiz Muge Sungur Enõn’e, ve nezdinde gorselimizi şıklastıran Fiyonk organizasyon işletmecisi Sevil Yetkin’e, Ladychic Bridal Gowns Yelda Narin’e,  Hasan Arslan toplum sağlığı merkezi Dr Hüsran korkmaz a,`çocukları ile evimizi şenlendiren Helen Doron Anaokulları kurucusu Çaglar İnce’ye
güzel müzikleriyle Grup Triantique’ ya ve katılım sağlayan tüm konuklara teşekkür ederiz. dedi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV