banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Akkoyuncu dan Ülkü Ocaklarına Ziyaret

Mezitli İlçe Başkanı Serdar Soydan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP’nin etkin isimlerinden işadamı Serkan Akkoyuncu, Mezitli Ülkü Ocakları’nın yeni Başkanı Halil Murat Fındık’ ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

27 Ağustos 2015 Perşembe 19:44
Akkoyuncu dan Ülkü Ocaklarına Ziyaret
Geçtiğimiz günlerde Mezitli Ülkü Ocakları başkanlığına atanan Halil Murat Fındık'ı tebrikleri kabul etmeye başladı. MHP Mezitli İlçe Başkanı Serdar Soydan ve yönetim kurulu üyeleri ile beraberindeki Milliyetçi Hareket Partisi’nden Mezitli'nin etkin isimlerinden olan işadamı Serkan Akkoyuncu, Mezitli Ülkü Ocakları Başkanı Halil Murat Fındık’ı ziyaret edip, görevinde başarılar diledi. Mezitli İlçe Başkanı Serdar Soydan, Mezitli Ülkü Ocakları yeni yönetiminin Mezitli ve Mezitli Gençliğine hayırlı olmasını dilerken “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı gençlerimizin kendini yetiştirmesinde ve geliştirmesinde katkısı yadsınamaz. Biz yeni ocak başkanıyla daha güzel çalışmalara imza atılacağına inanıyoruz. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyoruz.”dedi.

Mezitli Ülkü Ocakları İlçe binasında yapılan ziyarette yeni başkan Halil Murat Fındık yönetimine başarılar dileyen MHP'li işadamı Serkan Akkoyuncu şunları söyledi: “Bir bayrak değişimi ile Mezitli Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığına atanan Sayın Halil Murat Fındık ve yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerimizi belirtmek ve görevlerinde başarılar dilemek için bugün buradayız. Bir önce Mezitli Ülkü Ocakları İlçe Başkanı'mız Musa Deveci ile 2014 yerel seçimleri başta olmak üzere 7 Haziran Genel Seçimlerde de Mezitli'mizin tüm mahalle ve köylerini karış karış birlikte gezdik.Gençlerimize güzel bir şekilde Türk Milliyetçiliğini öğretip ve onların yaşantılarında ahlaklı bir vatan evladı olarak düzgün bir şekilde yetişmelerine vesile oldu. Cenab-ı Allah yaptığı hayırlı hizmetler karşısında yar ve yardımcısı olsun.Bu bir bayrak değişimi Cenab-ı Allah Türk gençliğinin ve ülkücü gençliğin ülkemizde gelecek nesillere yönelik yapacağı hayırlı hizmetlerde yar ve yardımcısı olsun. Bizlerde abileri, büyükleri olarak her zaman yanlarındayız.” Mezitli Ülkü Ocakları Başkanı Halil Murat Fındık ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerden dolayı MHP Mezitli İlçe Başkanı Serdar Soydan ve Serkan Akkoyuncu'ya teşekkür etti. Ziyaret sonunda Başkan Serdar Soydan ve Serkan Akkoyuncu yeni yönetim ile birlikte fotoğraf çektirdi.

ismail USTA

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV