banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

MODER GÜZ ŞENLİKLERİNİ BAŞLATIYOR

Forum Mersin AVM Gorja Restaurant'ta düzenlenen basın toplantısında konuşan MODER Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Veli Doğan, gerçekleştirdikleri her güz şenliğinin daha tecrübeli, hareketli ve eğlenceli olduğunu söyledi.

25 Ekim 2013 Cuma 11:17
MODER GÜZ ŞENLİKLERİNİ BAŞLATIYOR
 Forum Mersin AVM Gorja Restaurant'ta düzenlenen basın toplantısında konuşan MODER Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Veli Doğan, gerçekleştirdikleri her güz şenliğinin daha tecrübeli, hareketli ve eğlenceli olduğunu söyledi. Şenliklerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda başlayacağını belirten Doğan, "Cumhuriyet Bayramımız aynı zamanda Forum Mersin'in de kuruluş yıl dönümü olan bu günün hem MODER hem de Forum Mersin için ayrı bir önemi var" dedi. 

MODER 5. Otomotiv Güz Şenliği'nde her gün bir etkinlik gerçekleşeceğini kaydeden Doğan şunları söyledi: "Programımız yoğun, her gün çocuk ve yetişkinlerimize özel hazırladığımız etkinliklerimizle Mersinlilere güzel bir şenlik sunmak istiyoruz. Burada son model araçlarımızı ve tasarımları kampanyalarla halkımıza sunacağız. Şenlik alanında yer alacak firmalarımızın test araçları da hazır bulunacak. Dileyen bu araçları test etme imkanına da sahip olacak."
Şenlikler kapsamında Forum Mersin AVM'nin potansiyeli ile otomotiv severlerin bir araya geleceğini kaydeden Doğan, "Özellikle desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı Forum Mersin AVM Müdürü Adem Bey'e teşekkür ediyoruz. Hem ilimiz hem de bizler adına sevindirici oldu. Halihazırdaki Forum Mersin'in potansiyeli ile otomotiv severlerin potansiyeli bir araya gelmiş oldu. "Mersinlilere bu iki birliktelikten güzel bir şenlik yaşatmak istiyoruz" dedi.
MODER 5. Otomotiv Güz Şenliği'nin kent ve sektör için hayırlı olmasını dileyen Doğan Mersinlileri şenliğe davet etti.
ETKİNLİK BÜYÜK İLGİ GÖRECEK

Forum Mersin AVM Müdürü Adem Erol ise, 6. yılını 29 Ekim tarihinde dolduracaklarını anımsatarak, "29 Ekim tarihi bizim için de anlamlı bir tarih. Bu tarihte MODER ile birlikte bir organizasyon düzenlemekten dolayı son derece mutluyuz" ifadelerini kullandı.
MODER aktivelerinin çok özel ve önemli olduğuna dikkat çeken Erol şunları söyledi:
"İstanbul'da bu tür organizasyonlar daha büyük çapla yapılır ama Anadolu'da birebir bayinin çabaları ile gerçekleşir ve bu benim gözümde daha değerlidir. Çünkü işin içerisinde ciddi bir emek ve inanç vardır. Forum Mersin artık şehrin merkezi haline geldi Mersin'in oldu. Aylık 2 milyonun üzerinde ziyaretçisi ile Forum Mersin çevre illere de ev sahipliği yapıyor. MODER'in bu aktivitesinde de sesimizi sadece Mersin'e değil çevre illere de duyurmuş olacağız. Güzel bir etkinlik olacağına inanıyorum daha önceki çalışmalarımız da bunu ortaya koyuyor. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık."

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV