banner68

banner101

banner108
24 Nisan 2024 Çarşamba

Miting havasında açılış

Gündüz Çocuklar Akşam Yetişkinler

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir tiyatroları oyuncuları Perdesini açtığı Günden buyana geçtiğimiz hafta kıbrıstaki gösterilerinde yoğun ilgi oyuncuları dahabir iştahlandırdı.

02 Aralık 2015 Çarşamba 15:51
Gündüz Çocuklar Akşam Yetişkinler

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Aşkın Günay'ın koordine ettiği Şehir tiyatroları Oyunları hız kesmeden devam ediyor.

Şehir Tiyatroları Perdesini Açtığı günden bu yana Mersin Halkının yoğun ilgisinden memnun kalan Günay; İnsanların Tiyatroya olan ilgilerinin bu denli artması bizleri ve oyuncularımız çok sevindiriyor heleki taşra ilçelerimizedeki gördüğümüz ilgi bizleri memnun bırakıyor Mersin Kültür kentidir'dedi.

Geçtiğimiz Hafta Kıbrısta Düznelenen Turnede Kıbrıslıların Mersin Şehir Tiyatrosu Oyuncularının Düzenlediği Eski Çarıklı Oyunu Yoğun İlgi odağı oldu.

Oyun'da İşgal Altında Olan Bir Köyde geçen İstiklal Savaşı dönemine ait Önemli Vurguları Seyirci ile Buluşturdu. Oyuncular ; ilgi ve alkış ne kadar olursa bizim performansımız okadar güçlü olur dediler.

Öteyandan Mersin İlçelerine Düzenlenen ve hala devam eden turnelerde Gülnar ilçesinde Miniklerin için Cansu Mikroplara Karşı Oyunu Gülnarlı minikler tarafından yoğun ilgi ile izleniyor.

ismail USTA

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV