banner68

banner101

banner108
20 Nisan 2024 Cumartesi

Miting havasında açılış

GÖÇ OYUNU İZLEYİCİ REKORU KIRIYOR

Dünya Tiyatrolar Günü'nde, Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Göç oyununu sahneledi. Göç oyunu, salonu dolduran seyirciden büyük ilgi gördü.

29 Mart 2015 Pazar 19:59
GÖÇ OYUNU İZLEYİCİ REKORU KIRIYOR
  

     Dünya Tiyatrolar  Günü'nde, Mersin Büyükşehir Belediyesi  Şehir Tiyatroları  Göç oyununu  sahneledi. Göç oyunu, salonu dolduran seyirciden  büyük ilgi  gördü.

     Yönetmenliğini Ahmet Aksoy'un yaptığı Göç oyunu izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda sahnelenen  Göç oyunu  Mersinli tiyatroseverlerle  ilk defa buluştu. Göç oyunu  Mayıs ayının ilk haftasına  kadar  Cuma günleri izleyici ile buluşacak.  Bunun yanı sıra oyun, ilerleyen zamanlarda ilçelerde de gösterime girecek.

Oyun sonrası sahneye gelerek sanatçıları tebrik eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş, ''Ben öncelikle Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutluyorum. Bu oyunun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte Mersinliler tiyatroya tamamen doyacak. Bu konudaki en büyük referansımız, gerçek bir sanat ve sanatçı dostu olan Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’dır.'' dedi.

      

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV