banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

ERDEMLİDE SANAT AŞKI SOKAĞA TAŞTI

Erdemlinin sevilen Diş Hekimlerinden Kurtuluş Özmen’in “bu sokakta sanat var” projesine destek büyüyor. Dr. Özmen’i ziyaret eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu duyarlılığından dolayı Diş hekimi Özmeni kutladı.

28 Mart 2016 Pazartesi 19:29
ERDEMLİDE SANAT AŞKI SOKAĞA TAŞTI
 Erdemlinin ünlü diş hekimlerinden Kurtuluş Özden sanatsal içerikli çalışmalarını sokaklara taşıdı.”BU SOKAKTA SANAT VAR”

Projesi ile kliniğinin bulunduğu sokağını sanatsal çalışmalarla renklendiren Özden’in en büyük destekçisi her zamanki gibi Erdemli’nin sevilen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu oldu. Hafta sonu düzenlenen mini törene katılan Başkan Tollu sokağa hayat veren sanatsal görünümlere kavuşturan Diş hekimi Mükerrem Tolluya teşekkür etti. Başkan Tollu “Erdemli’miz güzelliklerin her türlüsüne layık bir ilçedir. Keşke her kes Kurtuluş doktorum gibi sanata değer verse sanata aşık olsa”dedi.


Sanat aşığı Özmen ise Atatürkün sanatla ilgili söylemlerinin kendisine ışık tutuğunu belirterek”Atam ne kadar güzel söylemiş” SANAT GÜZELLİĞİN İFADESİDİR. SANATKÂR TOPLUMDA UZUN ÇABA VE ÇALIŞMALARDAN SONRA ALNINDA IŞIĞI İLK DUYAN İNSANDIR” bu sözler bana sanatsal yaşamımda her zaman ışık tutmuş ve tutacaktır”dedi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV