banner68

banner101

banner108
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

BÜYÜKŞEHİR KENTİ FESTİVALE HAZIRLIYOR

15-16 Kasım 2014 tarihleri arasında bu yıl 5.si düzenlenecek olan Mersin Uluslararası Narenciye Festivali'ne sayılı günler kaldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Borsası, Yenişehir, Toroslar ve Mezitli ilçe belediyelerinin birlikte yürüttüğü etkinliğin hazırlıkları sürüyor. Geçmiş yıllara oranla hazırlıklara bu yıl 15 gün erken başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, festivalin gerçekleşeceği Adnan Menderes Bulvarı sahil şeridinde adeta seferberlik ilan etti.

08 Kasım 2014 Cumartesi 12:23
BÜYÜKŞEHİR KENTİ FESTİVALE HAZIRLIYOR
 
15-16 Kasım 2014 tarihleri arasında bu yıl 5.si düzenlenecek olan Mersin Uluslararası Narenciye Festivali'ne sayılı günler kaldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Borsası, Yenişehir, Toroslar ve Mezitli ilçe belediyelerinin birlikte yürüttüğü etkinliğin hazırlıkları sürüyor. Geçmiş yıllara oranla hazırlıklara bu yıl 15 gün erken başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, festivalin gerçekleşeceği Adnan Menderes Bulvarı sahil şeridinde adeta seferberlik ilan etti.

Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na bağlı Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, festivalin geçmiş yıllardaki festivallerin en güzeli olması için çalışıyor.

Hazırlıklar kapsamında Kültür Parkı'nda ağaçlar budanıyor, havuzlar bosaltılarak temizliği ve bakımı yapılıyor, oturma grupları, bank ve kamelyalar bakımdan geçiriliyor ve ayrica GS Meydanı komple bakımdan geçirilerek peyzaj düzenlemesi ve boyaması yapılıyor. Çalışmalara kent genelinde de yoğunluk veren Büyükşehir belediye ekipleri, disiplinli ve özverili çalışmalarıyla vatandaşların taktirini topluyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Vedat Doğan ve Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz' ın, Mersin'in marka değerini yükseltecek organizasyonlara önem verdiğini belirten Vedat Doğan, Başkan Kocamaz'ın talimatları doğrultusunda yoğun bir biçimde alan düzenleme çalışması gerçekleştirdiklerini ifade etti.

İstişare içinde yürütülen çalışmalar sayesinde, 5.si düzenlenecek olan Mersin Uluslararası Narenciye Festivali'nin Mersin'de bugune kadar düzenlenmiş en görkemli festival olarak damga vurması planlanıyor.

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Mersin Narenciye Festivali

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV