banner68

banner101

19 Mart 2024 Salı

Miting havasında açılış

Polis her yerde 18 yaşındaki bu kızı arıyor!

İzmir'in Konak İlçesi’nde kaybolan 18 yaşındaki Sıdıka Özdemir’in bulunması için harekete geçen polis, cep telefonlarına fotoğraflı kısa mesaj gönderdi.

26 Haziran 2015 Cuma 15:16
Polis her yerde 18 yaşındaki bu kızı arıyor!
 Adana’da yaşarken 16 yıl önce eşini kaybeden 42 yaşındaki Aytekin Özdemir, oğlu ve kızıyla bir başına kaldı. Bir süre bu kentte kalan Özdemir, arkadaşının tavsiyesi üzerine eviniKahramanmaraş’a taşıdı. Orada da fazla kalamayan Özdemir oğlu ve kızını da yanına alarak İzmir’e yerleşti.

Kahramanmaraş’ta borçlandığı kişilerin açtığı davada 1 yıl hapis cezasına çarptırılan Aytekin Özdemir, denetimli serbestlikten yararlanarak serbest kaldı, ancak bunun koşullarını da yerine getirmediği gerekçesiyle tutuklandı.

Cezasını 20 gün önce tamamlayıp tahliye olan Aytekin Özdemir’in eve dönmesinden birkaç gün sonra kızı Sıdıka Özdemir evi terk etti.

Kızını tüm aramalara karşın bulamayan Aytekin Özdemir, polise de kayıp başvurusunda bulundu. Harekete geçen polis, genç kızın bulunması için teknolojiyi de kullandı.

 
Polis tarafından bir çok cep telefonuna, genç kızın fotoğrafının yer aldığı internet sitesinin linginin de bulunduğu, ’Kayıp şahıs Sıdıka O., 18 yaş, 1.55 boy, 50 kilogram, esmer tenli, siyah saçlı. Üzerinde kot pantolon, gri tişört mevcut. Görenler 155’e bilgi’ yazılı mesaj gönderdi. Henüz izine rastlanmayan Sıdıka Özdemir’in bulunması için çalışmalar sürüyor.
Tam Ajans Haber

Anahtar Kelimeler: İzmirin Konak

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV