banner68

banner101

13 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

“Ocaklara düşen ateşler artık söndürülmeli”

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Hakkari Dağlıca’da ve Iğdır’da yaşanan hain terör saldırıları sonrası açıklama yaptı.

08 Eylül 2015 Salı 17:13
“Ocaklara düşen ateşler artık söndürülmeli”
 Kocamaz, “Her gün acı haberlerle uyanıyoruz. Terör belası yine yüreklerimizi yaktı, yine gencecik Mehmetçiklerimizin, polis memurlarımızın ve ailelerimizin hayatını kararttı. Her gün bir ocağa düşen ateş Türk Milleti’nin yüreğini yakıyor, acılarımız her gün biraz daha artarak devam ediyor. Maalesef “Çözüm Süreci” adı altında bu olaylara göz yuman ülke yönetimi, PKK denen illeti daha da azdırmaktan başka bir sonuçla karşı karşıya bırakmadı. Artık buna tez elden dur demenin zamanı geldi de geçiyor bile. 6 Eylül 2015 Pazar günü Hakkari Dağlıca’da 16 askerimizi ve bugün Iğdır’da 13 polis memurumuzu bölücü teröre kurban verdik. Bu ocaklara düşen ateşler artık söndürülmeli. Yüreğimiz kan ağlayarak; Hakkari Dağlıca ve Iğdır’da hain saldırı sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize, Türk Milleti adına Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve büyük sabır diliyorum. Rabbim ülkemizi bölmek, parçalamak bin yıllık kardeşliğimizi ortadan kaldırmak isteyenlere fırsat vermesin. Şehitlerimizin ruhu şad, mekânları cennet olsun. Şunu herkes iyi bilmelidir ki, şehit kanları ile sulanmış bu topraklar şer odaklarına ve üç beş çapulcuya teslim edilmeyecek kadar önemlidir.

Yeter ki, bu ülkeyi yönetenler yaşadıkları bu gaflet uykusundan uyansınlar. Yeter ki, Türk Milleti bize bu acıları çektiren aymazları iyi tanısın. Yeter ki, bize bu acıları yaşatan hainlere karşı birlik ve beraberliğini korusun. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin.”

“BUGÜN ÜLKEMİZE VE DEVLETİMİZE SAHİP ÇIKMA ZAMANIDIR”

Öte yandan bugün bir ve bütün olma zamanı olduğunu vurgulayan Kocamaz, terörün hep birlikte lanetlenmesi gerektiğini ifade etti.

Kocamaz’ın açıklamasında şunlar da yer aldı, “Ülkemizin birliğini bozmak, milletimizin huzurunu kaçırmak amacıyla olayları her gün artmakta, şehit haberleri ardı ardına sıralanmaktadır. Herkes şunu iyi bilsin ki, ülkemizin milli birliği ve beraberliğini şimdiye kadar hiçbir güç yıkamamış, bundan sonra da hiçbir güç ve kuvvet de yıkamayacaktır. Bugün bir ve bütün olma zamanıdır. Bugün ülkemize ve devletimize sahip çıkma zamanıdır. Bugün bin yıllık kardeşliğimizi pekiştirme ve dayanışma zamanıdır. Haydi hep birlikte bu vatanda, şanlı al bayrağımız altında hür ve bağımsız olarak yaşama arzumuzu haykıralım. Birlik ve bütünlüğümüzün nişanesi ay yıldızlı al bayrağımızı ofisimize, iş yerimize asalım.

Terörü hep birlikte lanetleyelim. ‘Sahipsiz vatanın batması haktır. Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.’ ”

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV