banner68

banner101

banner108
05 Mayıs 2024 Pazar

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Meski Gülnarda Muhtarlar'la biraraya geldi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğünce Gülnar İlçesindeki Muhtarlara bilgilendirme toplantısı yapıldı.

12 Mart 2015 Perşembe 12:12
Meski Gülnarda Muhtarlar'la biraraya geldi

Gülnar İlçe Halk Kütüphanesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ülkü Çataklı, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Mersin Büyükşehir Koordinasyon Daire Başkanı Hasan Gubaroğlu, MESKİ İçme suyu Dairesi Başkanı Burçin Kızmaz, MESKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Begüm Çelikdelen, MESKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı Halil Kabak, Abone İşleri Müdürü Şule Erdoğan, Meclis Üyeleri MESKİ Gülnar Yetkilileri ve Mahalle Muhtarları katıldı.,
Toplantıda ilk olarak Daire Başkanları bugüne kadar MESKİ Genel Müdürlüğü olarak bugüne kadar Gülnar İlçesine yapılan hizmetler konusunda muhtarlara bilgi verirken 2015 yılı Stratejik Plan doğrultusunda yapılacak yatırımlar anlatıldı. Abone Bilgi Güncellenme çalışmalarında muhtarlara büyük görev düştüğünü bu konuda MESKİ’ye yardımcı olmaları istendi.
MESKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı Halil Kabak; Gülnarlı Muhtarlara, 22 Mart'ın Dünya Su Günü olması nedeniyle; suyun önemi, su tasarrufu ve Dünyada suyun önemi hakkında slayt eşliğinde bilgiler verdi. Toplantıya katılan muhtarlar kendi mahalleleri ile ilgili taleplerini MESKİ Daire Başkanlarına iletirken, Daire Başkanları muhtarların isteklerini not alarak, sorunların çözümü konusunda çalışma yapacaklarını kaydettiler.
Gülnar’a yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili olarak muhtarların görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ Genel Müdür Vekili B.Günhan Güngördü bu tür toplantıların sık sık düzenleneceklerini, muhtarlardan gelen istekler doğrultusunda da aciliyet durumuna göre alt yapı hizmetlerine ağırlık vereceklerini söyledi.
Toplantının çok faydalı geçtiğini söyleyen muhtarlar, “ Bize böyle bir imkân sunduğu için Başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a, MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak’a, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ülkü Çataklı’ya MESKİ Genel Müdür Vekili B.Günhan Güngördü’ye Daire Başkanlarına ve Şube Müdürlerine teşekkür ediyoruz,” dediler.
Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: MeskiGülnarMuhtarlar

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV