banner68

banner101

banner108
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne dönük silahlı bir saldırı gerçekleştirilirken saldırganlardan biri ölü olarak ele geçirildi.

01 Nisan 2015 Çarşamba 18:53
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı!
 lk edinilen bilgilere göre 2 saldırgan uzun namlulu silahlarla Emniyet Müdürlüğü'ne ateş etti. Polislerin anında karşılık vermesiyle saldırganlardan biri vurularak öldürüldü. Diğer saldırganın ise bir minibüsle olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

ÜZERİNDE BOMBA VAR!

Vurulan şahıs Emniyet Müdürlüğü önünde yerde yatarken görülürken cadde çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Yerde yatan saldırganın üzerinden bomba olduğu iddia edildi.

VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA: BİR POLİS YARALI

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne biri kadın iki terörist tarafından silahlı saldırı düzenlendiğini belirterek, "Çatışmada kadın terörist üzerindeki bomba ve uzun namlulu silahla ölü olarak ele geçirildi" dedi. 

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendiğini bildirerek, "İstanbul Emniyet Müdürlüğümüze yarım saat kadar önce biri kadın iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Çatışmada kadın terörist üzerindeki bomba ve uzun namlulu silahla ölü olarak ele geçirildi. Diğer saldırganın yaralı olarak kaçtığı olayda bir polisimiz hafif yaralandı" ifadelerini kullandı.

KAÇAN DİĞER SALDIRGAN DA YAKALANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne silahlı saldırının ardından olay yerindne minibüs ile kaçtığı idddia edilen erkek saldırganın yakalandığı bildirildi

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV