Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Mersin Temsilcisi, gazeteci Hamdi Yurdakul, bu sabah evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 64 yaşında yaşama veda etti.
Mersin basınının önemli ve emektar ismi Yurdakul, uzun yıllar Milliyet Gazetesi Mersin Büro Şefi olarak görev yaptı. Milliyet Gazetesi'nden emekli olduktan sonra meslekten kopmayan Yurdakul, gerçekleri araştırma, doğrü ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatma sorumluluğunu kurucusu olduğu "Yurdakul Haber" adlı gazetesinde sürdürüyordu.
Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde başkanlık ve yöneticilik de yapan, sürekli basın kartı sahibi Yurdakul, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Üyeşiydi.
Evli ve bir Çöcük babası olan Yurdakul'un cenazesi buğgn (16 Ağustos 2014) Müft? Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Mersin şehir Mezarlığında toprağa verilecek..
TOROSLAR BELEDİYESİ’DEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ......
VALİ TOROS, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NDE...
Başkan Özyiğit, “İklim değişikliğine...
EMNİYETTEN TEFECİLERE OPERASYON
SEÇER, ‘KENT KATILIMI BULUŞMALARI’NA DEVAM...
VALİ TOROS, “AR-GE PROJE PAZARI 2025” SERGİ...
YILDIZ, ARSLANKÖY’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU...
Başkan Sarı’dan Esnafa Psikolojik Destek...
Yorumlar