banner68

banner101

banner108
27 Nisan 2024 Cumartesi

RESSAM MEHMET BAL, TADEKA’DA DÜZENLENEN PROGRAMDA ANILDI...

Başkan Çalışkan umutlu

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan, Galatasaray galibiyeti sonrası umutlu açıklamalar yaptı. Onursal başkan Hamit İzol ile galibiyet sevincini paylaşan Başkan Çalışkan “artık her maç bizim için final, bizim için derbi “yorumunu yaptı. Onursal başkan İzol ise” birlikten kuvvet doğar” dedi.

15 Şubat 2016 Pazartesi 14:42
Başkan Çalışkan umutlu
 Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında sahasında Galatasaray’ı Mersin’de 2-1 yenen Mersin İdman Yurdu’nda Başkan Hüseyin Çalışkan, “Bu takım birlik ve bütünlüğünü bu şekilde devam ettirirse, ligde kalmaması için hiçbir neden yok son 3 maçta alınan 7 puan bizi kamçıladı” dedi. Çalışkan, maçın ardından yaptığı açıklamasında, güzel bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını ve kümede kalma yolunda büyük umut morali aldıklarını söyledi. Daha bizim için lig yeni başladı yolun başındayız diyerek camiaya moral veren başkan Hüseyin Çalışkan önümüze bakacağız ifadelerini kullanarak “İki yabancı saha, iki de büyük maçımız vardı, 4’te 0’da yapsak kimsenin bize bir şey deme hakkı yoktu ama 6 puan beklediğimizi söylemiştik. Bunlar geldi. Beşiktaş ve Osmanlı spor maçlarında da 3-4 puan daha alabilirsek önümüzün çok açık olacağını düşünüyorum çünkü bütün rakiplerle sahamızda karşılaşacağız” şeklinde konuştu.

İZOL”İYİ BİR HAVA YAKALADIK”

Mersin İdmanyurdunun Onursal Başkanı Hamit İzol ise Galatasaray galibiyetinin küçümsenmeyecek bir başarı olduğunu söyledi i. İzol ”Galatasaray  maçı ve öncesi oynanan iki karşılaşmada gördük ki takıma bir birlik ve beraberlik havası gelmiş .Oyuncularımız, teknik heyetimiz ve onları motive eden Başkan Hüseyin Çalışkan ve ekibi itici güç olmuşlar.Valisiyle, Büyükşehir Belediye Başkanıyla bütünleşen takımımızın kümede kalacağına inananlardanım. Bu havayı bozmamak lazım. Her kes elini taşın altına koymalı. Her kes görevini yapmalıdır ”dedi. İzol son üç karşılaşmada iki galibiyet ve bir beraberlik alan Mersin İdmanyurtlu futbolcuları kutladı.Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında sahasında Galatasaray’ı Mersin’de 2-1 yenen Mersin İdman Yurdu’nda Başkan Hüseyin Çalışkan, “Bu takım birlik ve bütünlüğünü bu şekilde devam ettirirse, ligde kalmaması için hiçbir neden yok son 3 maçta alınan 7 puan bizi kamçıladı” dedi. Çalışkan, maçın ardından yaptığı açıklamasında, güzel bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını ve kümede kalma yolunda büyük umut morali aldıklarını söyledi. Daha bizim için lig yeni başladı yolun başındayız diyerek camiaya moral veren başkan Hüseyin Çalışkan önümüze bakacağız ifadelerini kullanarak “İki yabancı saha, iki de büyük maçımız vardı, 4’te 0’da yapsak kimsenin bize bir şey deme hakkı yoktu ama 6 puan beklediğimizi söylemiştik. Bunlar geldi. Beşiktaş ve Osmanlı spor maçlarında da 3-4 puan daha alabilirsek önümüzün çok açık olacağını düşünüyorum çünkü bütün rakiplerle sahamızda karşılaşacağız” şeklinde konuştu.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV