banner68

banner101

banner108
18 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Başbakandan önemli açıklamalar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin bir açıklama yaptı.

18 Aralık 2013 Çarşamba 20:28
Başbakandan önemli açıklamalar
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin bir açıklama yaptı.

Yaşananları 'kirli bir oyun' olarak nitelendiren Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

"Öncelikle ortada çok çok kirli bir operasyon var. Şunu hepimiz bilmemiz gerekir. 11 yılda Türkiye'nin nereden nereye geldiği bellidir. İktidarımızın nelerle mücadele ederek buraya geldiği de malumdur. Bir defa Türkiye'de 2023 yılında Türkiye'nin ilk 10'da yer alması için mücadele verirken birileri de Türkiye'nin hızlı gidişini nasıl durdururuzun gayreti içinde. Bunların Türkiye'de de uzantıları var, kimle olduğunu tahmin ediyorsuznu. Gezi'de istediklerini elde edemediler.

14 ay dinleme izleme yapılıyorsa, kendi üstlerine haber verilmiyorsa, buradaki mühendislik siyasi mühendisliğin faklı versiyonudur. Bu da bir nevi çetelerdir. Devlet içinde devlet olma gayreti içine girme amacındalar.

Kamu banlarımız Avrupa'daki bankalar arasında derece yapıyorlar. Bunları yaralama hedefleri var. Bunların Türkiye uzantıları var. Tespit ve tahminlerimiz var. Bu uzantılar devlet içinde devlet gayreti içinde adım atıyorlar. Bu örgütlenmeyi kesinlikle meydana çıkaracağız. Babamızın oğlu olsa bizi ilgilendirmez.

Burada bir çok değişik şeyler söylenecektir. Bunlara biz zaten alıştık. Daha önce biliyorsunuz, biz 28 Şubatları medya ile gördük, onlar o karanlık işleri çevridiler, STK'lar da karıştı. Biz bunlara yabancı değiliz. Bunun değişik versiyonu uygulanıyor. Biz gereken neyse aramızda görüşüp gerektiği anda yaparız.

Emniyette yapılan değişiklikler görevi kötüye kullanma anlayışından hareketle valilerimizin tasarrufunu kullanmasıdır. Farklı illere de sıçrayabilir. Gereken anında yapılacaktır. Bu iş anlaşılıyor ki siyasi noktada bir mühendisliktir, buna izin vermeyeceğiz."

 

 

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Başbakan Açıklama

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV