banner68

banner101

banner108
27 Nisan 2024 Cumartesi

RESSAM MEHMET BAL, TADEKA’DA DÜZENLENEN PROGRAMDA ANILDI...

BAHÇELİ"GİDİŞAT HİÇ İYİ DEĞİL"

MHP Lideri Devlet Bahçeli, yerel seçimlerin çok nazik bir dönemde yapılacağını belirterek, "Ortalık karışıyor. Aklımızı başımıza alalım." dedi.

13 Mart 2014 Perşembe 18:05
BAHÇELİ
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerin çok nazik bir dönemde yapılacağını belirterek, "Ortalık karışıyor. Bu gidişat iyi değil. Sokakta can alanlar, can verenler var. Aklımızı başımıza alalım. Bu ülkeyi parçalatmak kimsenin hakkı değildir." dedi.

PARTİLİLERDEN ADAYLARI İÇİN DESTEK İSTEDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın'ın Köşk, Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerinde partililerine seslendi. Sağduyu ve sandığa gidilmesi çağrısında bulunan Bahçeli, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, Köşk Belediye Başkan Adayı Hayri Güleç, Yenipazar Belediye Başkan Adayı Ebubekir Karataş ve Sultanhisar Belediye Başkan Adayı Fazıl Törün'e destek istedi.

"HOŞGÖRÜ VE SAYGI" MESAJI

Seçimlere 25 partinin katıldığını dile getiren Bahçeli, Türkiye genelinde seçime katılan tüm partililer ve adaylara başarı diledi. Bahçeli, "Ülkemizde yapılacak olan 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri Türkiye'nin çok nazik bir dönemde yapılmaktadır. Bütün siyasi partilerimiz demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıdır. Kendi dünya görüşleri ve inançlarına göre, hangi partiden seçmen olarak, kurucu olarak hangi idarede bulunulursa bulunulsun saygı göstermek gerekiyor. Karşılıklı hoşgörü içinde, her siyasi partinin varlığına saygı duymalıyız" diye konuştu.

"AKLIMIZI BAŞIMIZA ALALIM"

Partililerinden sandığa giderek oy kullanmalarını isteyen Bahçeli, toplumun tüm kesimlerine sağduyu çağrısı yaparak, "Oy çalmak gasptır. Hileli oylarla sonuç alanlar bunu alışkanlık haline getirirse belediyeyi de ülkeyi de yönetirken bunu alışkanlık haline getirebilirler, o da hiç fayda sağlamaz. Büyükşehir dürüst ve ilkeli yönetilmeli, Aydın'da yaşayan insanları kucaklayarak hizmetleri eşit ve adaletli dağıtmalı. Birçok olay yaşanıyor, bu olaylar Türkiye'nin beka sorununu ortaya koyuyor. Türkiye'nin varlığı, milletimizin bütünlüğü, toprağımızın bütünlüğü iç ve dış tehditlerle karşı karşıya kalıyor. Ortalık karışıyor. Bu gidişat iyi değil. Sokakta can alanlar, can verenler var. Aklımızı başımıza alalım. Bu ülkeyi parçalatmak kimsenin hakkı değildir" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'Yİ YAKMAYIZ, KİMSEYE DE YAKTIRMAYIZ"

Suriye'de yaşanan iç savaşta 130 bin kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatan Bahçeli, şunları söyledi: "Birlik beraberlik içinde olalım. Kargaşa kimseye yaramaz. Yaşananlara bakın. İşte Suriye, her şey bitti mi sanıyorsunuz. Böyle bir Türkiye'nin olmasını ister misiniz? Buna müsaade de edilmez. Bu millet daha son sözünü kimseye söylemedi. Beraberce yaşıyoruz, 4 milyon 200 bin ev kurulmuş, bunları nasıl ayıracaksınız? Aklımızı başımıza alalım. Etrafımız ateş çemberi, Türkiye'yi yakmayız, kimseye de yaktırmayız."

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: BAHÇELİ.MHP LİDERİ

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV