banner68

banner101

banner108
30 Nisan 2024 Salı

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Ulu Grubu 25. yılını kutladı

Ulu Grubu 25. yılını Ulu Resort Hotel'de kutladı.

24 Şubat 2015 Salı 17:21
Ulu Grubu 25. yılını kutladı

Geçtiğimiz yıl, 27 dönüm arazi üzerine kurulu, Akdeniz’in en güzel koylarından denizle mavinin kucaklaştığı koylardan birine yapılan, 235 odası ve sosyal tesisleri ile Anamur ve Silifke ilçelerine bir saat uzaklıktaki Ulu Resort Hotel’i bölgeye kazandıran Ulu İnşaat, ailesi 25.kuruluş yılını dostları ve çalışanlarıyla kutladı.

Ulu Grubunun 25.yıl kutlamalarına, Mersin Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Mut Belediye Başkanı Nebi Yıldız, Gülnar Belediye Başkan vekili Melek Yıldız, Mersin Kültür Turizm İl Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, Mersin Turizm İşletmecileri Derneği (MERTİD) Başkanı Hamit İzol, Mersin ve çevre lçelerde Turizm sektöründe başarıyı yakalamış iş adamları, siyasiler, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile Ulu İnşaat sektöründe çalışan personelin tümü katıldı.

Gülnar İlçesinden baş erkek kardeş tarafından Kurulan ve yurt içinde ve yurt dışında inşaat sektöründe yaptığı işlerle kalitesini kanıtlayan Ulu kardeşler, 2014 yılında görkemli bir törenle açılışını yaptıkları Ulu Resort Hotelde, gruplarının 25.yaşını dostları ve çalışanlarının katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladılar.

Örnek bir ev sahipliği yapan, İlhan Ulu Halkla İlişkilerden sorumlu Yönetim kurulu Üyesi) Hasan Ulu (Finans sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi), Osman Ulu(idari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi )Ahmet Rıza Ulu (Y.K.B.Y ve Libya’dan sorumlu Başkan Yardımcısı) Ulu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Ulu, 25.yıl kutlamalarının kusursuz olması için büyük gayret gösterdiler.

Ulu ailesi tarafından verilen akşam yemeğinde, Ulu Grubunun 25.yıl kutlamalarının açış konuşmasını yapan Osman Ulu,Ulu ailesine her geçen yıl yeni isimlerin katıldığını belirterek, şirket çalışanlarının büyümelerinde, en az kendileri kadar pay sahibi olduklarını söyledi.

Türkiye Cumhuriyetinde ve dünyanın değişik bölgelerinde birçok inşaata imza attıklarını da belirten, şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ulu; İlkeli ve düzgün çalışmalarının karşılığını aldıklarına vurgu yaparak “Bizler Gülnar’ın Bozkırlarından çıkarak, bugünlere geldik.5 erkek kardeşle Ulu şirketini kurduk, işimizi her geçen gün büyüterek başarıyı yakaladık. Babamızın bizler vasiyeti vardı. Gülnar’a yatırım yapın, Gülnar’a sahip çıkın, bizlerde babamızın vasiyetini yerine getirerek, Yanışlı Mahallesine sizleri konuk ettiğimiz tatil köyünü yaptık. Şirketimizin 25. Yılı, Ulu Şirketimizin ise 3.yıl dönümü daha öncelerde birçok şirketle ortak faaliyette bulunduk. Ulu Kardeşler olarak 13.Yıl dönümüzü kutluyoruz. Ulu kardeşler olarak, Memleketimiz olan Gülnar’a yatırım yaptık, sizlerden bizlere sahip çıkmanızı ve destek vermenizi rica ediyorum. Bu özel günümüzü bizimle birlikte kutlayan, tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Ulu Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı Cemal Ulu da yaptığı konuşmada, Ulu Şirketini kurarken öncelikli hedeflerinin, inşaat sektöründe başarılarıyla anılan ve yaptığı işlerle kendini kanıtlamak olduğunun altını çizerek, “yıllar içinde; önümüze koyduğumuz hedefe Ulu ailesi olarak çalışanlarımızla birlikte başarıyla ulaştık. Tüm işlerimizi en yüksek kalite ile tamamladık ve güven içinde büyüdük.” Şeklinde konuştu.

Ulu kardeşlerin konuşmalarının ardından, Mersin Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Kültür İl Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, Gülnar Belediye Meclis Üyesi Melek Yıldız, yaptıkları konuşmalarda, Ulu Resort Hotel’in, bölge için bir kazanç olduğuna dikkat çekerek, Ulu kardeşleri bu önemli yatırımı Gülnar ilçesine kazandırdıkları için teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından, Ulu Kardeşler ve Ulu Resort Hotel Genel Müdürü Suat Doğu tarafından Otelin tanıtımında katkı sağlayanlara teşekkür plaketi verildi.

Gecede sahne alan sanatçı Prens Raci’nin söylediği birbirinden hareketli parçalarla gecenin geç saatlerine kadar eğlenen konuklar, Ulu ailesine örnek ev sahipliği için teşekkür ettiler.


ismail USTA

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV