banner68

banner101

banner108
05 Mayıs 2024 Pazar

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

önlemler tamam

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı öncesinde ve yılbaşı günü vatandaşların herhangi bir sorun ve sıkıntıyla karşılaşmamaları için gerekli önlemleri aldı.

28 Aralık 2015 Pazartesi 15:52
önlemler tamam
 Mersin İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, yazılı bir açıklama yaparak, vatandaşların yeni yıla huzur ve mutluluk içinde girebilmeleri için hazırlıklarını tamamladıklarını bildirdi.

VATANDAŞLARIMIZ HUZUR İÇİNDE GİRECEK

 Yılbaşı öncesi ve yılbaşı günü için her türlü önlemi aldıklarını ve takviye ekipler oluşturduklarını belirten Baştuğ, “Vatandaşlarımızın yeni bir yıla emniyet ve huzur içerisinde girmelerini sağlamak amacıyla halkımızın yoğun olarak bulunacağı otogar, alışveriş merkezleri, cadde, sokak ve eğlence yerlerinde, gerekli emniyet tedbirleri alınmış, yardım taleplerine etkili ve anında cevap verebilmek için ekipler takviye edilmiştir” dedi.

HALKIMIZIN YENİ YILINI KUTLUYORUM

Baştuğ, “Halkımızın, yeni bir yıla huzur ve mutluluk içerisinde girebilmeleri için her zaman olduğu gibi yapmakta olduğumuz denetimler arttırılarak devam edilmektedir” diye konuştu.

Halkın yeni yılını da kutlayan Baştuğ, “Yeni bir yıla girerken şahsım ve teşkilatım adına halkımızın yeni yılını kutlar, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğrunda canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad eder; sağlık, mutluluk, huzur ve güven dolu nice yıllar dilerim” ifadelerini kullandı
Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV