banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Mersin Rotary Kulübü Ailesi Büyüyor

Mersin Rotary Kulübü ailesi her geçen gün büyümeye devam ediyor. Son olarak Alper Gürsoy ve Sedat Aydöner de Mersin Rotary Kulübü’ne katılarak, Rotary’lerin Mersin’de büyümesine destek verdi.

10 Ekim 2015 Cumartesi 17:24
Mersin Rotary Kulübü Ailesi Büyüyor

 

Mersin’de köklü bir oluşum hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Mersin Rotary Kulübü, Alper Gürsoy ve Sedat Aydöner ile gücüne güç kattı. Düzenlenen tören ile Gürsoy ve Aydöner, Mersin Rotary Kulübü ailesine katıldı. Törende konuşan Rotary Kulübü Başkanı Serhan Antalyalı, her geçen gün güçlerine güç katarak yollarına devam ettiklerini belirterek, “Rotary’ler olarak biz büyük bir aileyiz. Ve bu aileyi daha büyük bir oluşum haline getirebilmek adına her geçen gün gücümüze güç katacak dostlarımızı kulübümüze dahil ediyoruz. Alper Gürsoy ve Sedat Aydöner kuşkusuz ki kent adına iyi işler yapmaya çalışan isimler. Rotary ailesi olarak her gün biraz daha büyüyerek kentimizin gelişimi adına taşın altına elimizi koymaya devam edeceğiz” dedi.

Düzenlenen tören ile Rotary ailesine katılan Alper Gürsoy ve Sedat aydöner de Mersin Rotary Kulübü’nün bir ferdi olmaktan gurur duyduklarını belirterek, Rotary Kulübü’nün büyümesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Tam Ajans Haber

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV