banner68

banner101

banner108
05 Mayıs 2024 Pazar

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Ssangyong, “Geri Alım” politikası ile rakiplerine fark atıyor

Alman teknolojisi ve Güney Kore mükemmelliğinin bir araya gelmesiyle üretilen Ssangyong, “Geri Alım” politikası ile rakiplerine fark atıyor.

18 Mart 2014 Salı 11:32
Ssangyong, “Geri Alım” politikası ile rakiplerine fark atıyor

Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürüttüğü global otomotiv markası Ssangyong, tüm modellerinde tüketicilere 4 yıl geri alım güvencesi veriyor. İsviçre’de düzenlenen 84. Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda en çok ilgi çeken otomobil markalarından biri olan SsangYong, Yeni Korando, Rodius, Rexton W ve Korando Sports gibi tüm modellerinde; tüketicilerin otomobillerini aldıkları günden itibaren 4 yıl süre ile hangi dönemde hangi bedelle geri alacaklarını sözleşme ile taahhüt ediyor. Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in otomobil tutkunlarına sunduğu ‘Geri Alım’ avantajı sayesinde, Ssangyong sahibi olmak isteyenlerin ikinci el endişesi kalmıyor.

‘Geri Alım’ sözleşmesi kapsamında geri alınan araçlar yetkili servis güvencesiyle, ikinci el Ssangyong almak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.Türkiye’de en az değer kaybeden markaların marjları dikkate alınarak oluşturulan geri alım fiyat tablosu ile siz de Ssangyong sahibi olmanın keyfini süreceksiniz.



Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, Sektördeki 7 Yıllık Tecrübesi ile Alman Teknolojisi ve Güney Kore mükemmelliği ile üretilen SsangYong’un Türkiye Distribütörülüğünü sürdürmektedir.
Bugün 23 adet 4S Plaza, 2 adet 2S showroom (toplamda 25 adet satış noktası), 15 adet 2S servis (toplamda 38 adet servis noktası) ile tüm ülke sathında hizmet vermekte olan ve Her durumda; müşteri odaklı anlayışı, yüksek kaliteli ürünleri, %100 yedek parça garantisi, rekabetçi fiyatları ve omuz omuza aynı hedefe doğru yürüdüğü bayileri ile
birlikte koşulsuz müşteri memnuniyetini temel prensip edinmiş olan Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, 48 yıllık tecrübesiyle çok kısa bir zaman diliminde SsangYong markasını Türkiye’de zirveye taşımayı başarmıştır.

ismail USTA

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV