banner68

banner101

banner108
07 Mayıs 2024 Salı

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Online alışveriş şimdi daha kolay

Türkiye ‘de her gecen yeni günde hayatımıza yeni online alışveriş siteleri eklenmekte bununla birlik te kullanıcılar daha çok çeşit ve daha uygun alışveriş imkanları gittikçe hızla artmakta.

31 Mart 2015 Salı 00:02
Online alışveriş şimdi daha kolay

Günümüzde birçok şirket ve şahıslar e-ticaret ile ürünlerini müşterilere daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde ulaştırmaktadır. Abonoz ‘da e-ticaret alanında yapılması gereken yatırımları yaparak bu sektörün içinde yer edinerek ilerleyen günlerde daha iyi çalışmalarla online alışveriş ve e-ticaret alanı en üst kademelere ulaştırma ve müşteri memnuniyetini en güzel şekilde hizmet vermeye devam edecektir.

Abonoz.com yirmi beş kategorilerden ve yüz bin den fazla ürünlünle her geçen gün ürün çeşitliğini artırarak aynı zamanda her gün yüzde doksana varan indirim ve kampanyalarla müşterilerimize daha iyi bir alışverişin keyfini çıkarmasını sağlamaktadır.

Aynı zaman da tüm sorunlarınızı en kısa sürede çözmek kaydıyla müşteri temsilcilerimiz yedi yirmi dört hizmet vermektedir.

MÜŞTERİ HİZMETLERİ VE SORUNLAR

Karşınıza çıkabilecek sorunlarda ister müşteri hizmetlerimizi arayarak “0850 532 00 77” yada mesaj atarak aynı zaman da siz müşterilerimiz için abonoz.net adresinden de online olarak müşteri hizmetlerimizle iletişime geçerek tüm soru ve sorunlarınızı en kısa sürede çözüm üretilerek müşterilerimizin memnun kalmasınız sağlamaktayız.

İADE VE DEĞİŞİM

14 günde değişim hakkına sahip olup ürününüzü kargo alındıktan sonra on dört gün içinde değişim ya da iade etme hakkına sahipsiniz.

İade ve değişim süreci ürün depomuza ulaştığı gün itibari ile otuz gün içinde teknik birim yada ürün servisi tarafında kontrol edilerek değişimi gerçekleştirilir.

Aynı zamanda müşteri hizmetlerinden de destek alarak ürünün son durumu hakkında genel bilgi alarak siz müşterilerimiz de takibini sağlaya bilirsiniz.

Umarız bu yapmış olduğumuz online alışveriş sitesinde Türkiye’de tüm müşterilerimizi memnun ederek, online alışveriş sistemini daha iyi alanlara ulaştırmayı sizlerle birlikte zamanla en güzel yerlere getirme imkanını sağlarız.

ismail USTA

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV