banner68

banner101

banner108
05 Mayıs 2024 Pazar

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Gamo Havalı Tüfek Türkiye

Günümüzdeki anlamda ilgi alanı olan avcılık, heyecan dolu ve evrensel bir etkinlik olarak bilinmektedir. Her alanda olduğu gibi avcılık alanında da insanlar bu hobisini en iyi şekilde gerçekleştirmek isterler.

29 Eylül 2015 Salı 17:53
Gamo Havalı Tüfek Türkiye

Günümüzdeki anlamda ilgi alanı olan avcılık, heyecan dolu ve evrensel bir etkinlik olarak bilinmektedir. Her alanda olduğu gibi avcılık alanında da insanlar bu hobisini en iyi şekilde gerçekleştirmek isterler. İşte bu zamanda kullanılan ürünün kalitesinden ve markanın öneminden bahsetmek gerekir. İyi bir avcı olmanın yanı sıra hangi ürünü kullanacağını bilmek de oldukça önemlidir. Bugün dünya çapında ve ülkemizde oldukça kullanılan ve kısa sürede bir çok kişinin ilgisini çeken Huğlu tüfekler, birçok popüler markanın Türkiye disbritörlüğünü yapan İdeal Av tarafından en iyi şekilde ve en iyi kalitede sizlere sunulmaktadır.

Dünyanın en kaliteli ve en güçlü havalı tüfeklerinden biri olan Gamo tüfekler, ülkemizde tercih edilen ve sportif atış için en uygun tüfeklerdir. Eğitim, üretim ve koruma bilinci ile birlikte sosyal aktivitelere ağırlık vermeyi kendisine ilke edinmiş olan İdeal Av en üst seviyede bu tip atış ekipmanlarını tedarik etmenize olanak sağlamaktadır. Sürekli gelişen ve ilerleyen teknolojiye ayak uydurmak son derece önemlidir. İdeal Av üst seviye kalite ve yenilikçi anlayışı ile dünya genelinde en çok tercih edilen markalardan biri olan Jet fişeklerini size sunmaktadır.

1963 yılından bu yana atıcılık sporu ya da avcılık ile alakalı olarak en iyi ekipmanları sizlere sunma amacı içerisinde olan şirket, atıcılık sporu ile alakalı olarak yukarıdaki markadan bağımsız bir şekilde ihtiyaç duyabileceğiniz birçok farklı markanın ürünlerini de yetkili distribütör olarak ülkemize getirir. Adana merkezli bir firma olan ve binlerce bayiliği ile Türkiye'nin dört bir yanında ürün satışı yapan İdeal Av ve Spor, aynı zamanda sürekli yurtdışı girişimleri sayesinde müşterilerine daha iyi seçenekleri sunma amacı içerisinde. Web sitesi üzerinde ürünleri tüm özellikleri ile karşılaştırmanıza da imkan tanıyan bir marka olduğunu da söylemek mümkün. Resmi internet sitesinde aynı zamanda markanın satışını yaptığı tüm ürünler ile alakalı olarak da bilgi sahibi olabileceksiniz. Bunun için hemen www.idealav.com.tr isimli web adresini ziyaret edin.

Tam Ajans Haber

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV