banner68

banner101

banner108
23 Nisan 2024 Salı

Miting havasında açılış

Yenişehir Bilim Merkezi inşaatına başladı

Yenişehir Belediye’si Bilim Sanat Merkezi’nin inşaat çalışmalarına başladı. Deniz Mahallesi 21 cadde üzerinde, 9.200m2 alan üzerinde yapımına başlanan merkez de çeşitli bilim ve sanat eğitimlerinin verileceği derslikler, laboratuvarlar, grup çalışma odaları, kütüphane, idari ve teknik birimler bulunmaktadır.

07 Ekim 2015 Çarşamba 09:53
Yenişehir Bilim Merkezi inşaatına başladı

 

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç yaptığı açıklamada; Bu projemizde şehrimizdeki eğitim kurumlarında ders gören üstün yetenekli ve özel eğitim gerektiren çocuklarımızın eğitim gereksinmelerini karşılamak için Bilim sanat Merkezi adı altında bir okul yapıyoruz. Bu okulda özel olarak eğitim alan ve yetiştirilen öğretmenler, geliştirilmiş eğitim programları ve yöntemlerini kullanarak öğrencilerimizin beceri ve yeteneklerine göre uygun  eğitim almalarını sağlayacaklar.

 Üstün yetenekli çocuklara ve gençlere yeteneklerini geliştirme imkanı sunmamak bu ülkenin geleceğine yön verecek insanları yönlendirmemek, geleceğimize değer vermemek anlamına gelir.

Gelişmiş ülkelerde üstün yetenekli çocuklara çok fazla değer verilmekte olup bu öğrencilerin eğitimi için yoğunlaştırılmış eğitim programları hazırlanmakta bire bir eğitim verilmektedir. Bu yoğun eğitimden geçen öğrenciler ülkelerin en üst yönetim kademelerinde ülkelerine hizmet vermektedirler. Temennimiz, bu tür eğitim kurumlarının ülke genelinde de yaygınlaşmasıdır. Yenişehir Belediyesi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da imkanlarımız elverdiği ölçüde eğitim kurumlarına her alanda destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Tam Ajans Haber

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV