banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Mezitli'de Öğrencilerin Yüzü Güldü

Mezitli Belediyesi, İstanbul Ticaret Odası Şehit Mehmet Güçlü İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine kitap ve kıyafet dağıttı.

20 Kasım 2015 Cuma 11:05
 Mezitli'de Öğrencilerin Yüzü Güldü

 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, kırsal alanlarda okuyan çocukların yüzünü güldürdü. Bozön Mahallesi'nde bulunan İstanbul Ticaret Odası Şehit Mehmet Güçlü İlkokulunu ve Ortaokulunu ziyaret eden Başkan Tarhan, öğretmen ve öğrencilerle görüştü. Başkan Tarhan'a Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve Bozön Mahallesi Muhtarı Veli Göknur eşlik etti. Ziyaret esnasında minik öğrencilere Belediyenin Kültür Yayınlarından 'Küçük Prens' kitabı da hediye edildi. Armağan edilen kitap ve kıyafet  yardımları sayesinde minik öğrencilerin yüzleri gülerken, Mezitli Belediyesi Spor Okulu'nun eşofman takımının olduğu paketi açan miniklerin mutlulukları gözlerden kaçmadı. Tek tek gezilen sınıflarda keyifli ve samimi bir ortam yaşanırken, minikler ve öğretmenler Başkan Tarhan'a teşekkürlerini iletti.

 

ÇOCUKLARIMIZ ÜŞÜMESİN

Mezitli'deki tüm okulları ziyaret edeceklerini ve imkanlar ölçüsünde okullara yardımlarda bulunacaklarını dile getiren Başkan Tarhan, "Ülkemizin aydınlık bir geleceğe ihtiyacı var. Bunun için de bir alt yapı oluşturmak lazım. Bizlerde Belediye olarak elimizden geldiğince çaba sarf ediyoruz. Çocukların okuma alışkanlıklarını kazandırmak için her fırsatta kitap dağıtıyoruz. Öte yandan öğrencilerimizi spora teşvik ediyoruz. Dağıttığımız paketlerde kışlık eşofman takımları mevcut. Okula giden çocuklarımızın üşüdüklerini ve imkansızlıklar içerisinde olduklarını düşündüğüm gece uykularım kaçıyor. Kendimi rahatsız hissediyorum. Geleceğimize aydınlık saçan çocuklarımız için tüm imkanlarımızı seferber etmeyi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV