banner68

banner101

banner108
24 Nisan 2024 Çarşamba

Miting havasında açılış

Angel Cengiz Sedat Peker'in düğününde boy gösterdi

İki sene boyunca kansere karşı verdiği mücadeleyi zaferle kazanan Şıklaroğlu, Madonna’nın ünlü dansçısı Tamara ile Sedat Peker’in Esma Sultan yalısındaki muhteşem düğününde yakaladık.

28 Temmuz 2015 Salı 00:56
Angel Cengiz Sedat Peker'in düğününde boy gösterdi

Angel Cengiz Şıklaroğlu artık iyileşmiş. İki sene boyunca kansere karşı verdiği mücadeleyi zaferle kazanan Şıklaroğlu, Madonna’nın ünlü dansçısı Tamara ile Sedat Peker’in Esma Sultan yalısındaki muhteşem düğününde yakaladık.

Şıklaroğlu koruma ordusuyla geldi

Her zamanki gibi yüzü gülen Angel Cengiz Şıklaroğlu ve ünlü dansçı sevgilisi TAMARA, Sedat Peker‘in abisi Atilla Peker ve manevi babası olan Oğuz Korukır’la düğüne bir koruma ordusuyla geldiler. Basına takılmamak için meşhur altın kaplı teknesiyle kimseye gözükmeden sessizce gitti.

Piyasayı Sarsan Genç Patron

2008-2013 yıllarında piyasada fırtına gibi esen, piyasayı sarsan genç patron lakaplı Angel Cengiz Şıklaroğlu, 2013 yılında geçirdiği lenf kanseri rahatsızlığıyla hakkında bir ara rahmetli oldu dedikodusu bile çıkmıştı. İş dünyası iyileşir iyileşmez gündeme düşen yeni imza attığı iş dedikodularıyla çalkalanıyor. Görünüşe göre Şıklaroğlu gene piyasayı sarsacak  ve adından söz ettirecek.

MBDA&SİLAHSAN Holding’e Müslüman CEO

Dünya, Angel Cengiz Şıklaroğlu’nun MBDA VE SİLAHSAN HOLDİNG in birleşmesinden ortaya çıkan silah, haberleşme ve roket sanayinin başına geçiceği zaman için gün sayıyor. İngiliz kraliyet ailesinin bile resmi açıklamasında Müslüman bir kişi Silah kartelinin başına geçemez demesiyle adı duyulan Şıklaroğlu hastalığının bitmesiyle bu güce ulaşıcak. Cengiz Şıklaroğlu CEO olduktan sonra görüşeceği listede sürpriz devlet adamları var. Barack Obama ve Sergio Mattarelle ve daha birçok devlet başkanı ile görüşücek.

Ben hala tam iyileşmedim;

Bir gazetecinin; "Dünyanın en büyük savunma ve silah sanayinin başına geçiyorsunuz bu sizin için ne anlam ifade ediyor?" sorusuna da şu yanıtı verdi:

Bu anda çok saygı duyduğum, saygıdan öte sevgi duyduğum Sedat abimin yani Reis Sedat Peker’in düğünündeyiz ve biraz önce SÜMER TİLMAÇ kalp krizi geçirdi o yüzden mazur görün. Bugün bu sorularınıza çok kısa cevap vericem zaten ileride basından takip edersiniz, Allah izin verirse dünyadaki bu kategoride tek Müslüman ceo olucam ve artık dünyanın değiştiğinin farkına varın, bende bu adımın İLK AYAK İZİYİM.

Bu soru için kusuruma bakmayın Sayın Şıklaroğlu böyle bir konuma neden sizi seçtiler?

Bu sorunun cevabını bence siz verin veya siz araştırın. Ben iş geldiğinde sadece büyüklerime sordum ve kabul ettim, inşallah bu işin de üstesinden gelirim

SEDAT&ÖZGE PEKER düğününde ünlü akını

Sedat PEKER ‘in düğününde   medya ve magazin dünyasından birçok isim katıldı. Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Demet Akalın, Cengiz Kurtoğlu, Çılgın Sedat, İsmail Türüt, Oktay Kaynarca, Esin Övet, Mesut Yar gibi birçok ünlü düğüne katıldılar. Sümer TİLMAÇ’ın kalp krizi nedeniyle düğün Sedat Peker’in konuşmasıyla sona erdi.

Tam Ajans Haber

Anahtar Kelimeler: Angel Cengiz Sedat Peker

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV