banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

HAKEMİN SKANDAL İPTAL KARARI

Bu sezon ikinci kez bir amatör küme maçı izlemek için dün Karacailyas sahasına misafir oldum. Hayli heyecanlıydım çünkü 7 yıl sonra Karacailyas semt sahasına ayak bastım.Bir başka heyecanlı olur amatör küme maçları tabiki profesyonel taraflarıda ağır basar. Bu sezon ikinci kez bir amatör küme maçı izlemek için dün Karacailyas sahasına misafir oldum. Hayli heyecanlıydım çünkü 7 yıl sonra Karacailyas semt sahasına ayak bastım.Bir başka heyecanlı olur amatör küme maçları tabiki profesyonel taraflarıda ağır basar.

01 Nisan 2018 Pazar 13:58
HAKEMİN SKANDAL İPTAL KARARI
 Bu sezon ikinci kez bir amatör küme maçı izlemek için dün Karacailyas sahasına misafir oldum. Hayli heyecanlıydım çünkü 7 yıl sonra Karacailyas semt sahasına ayak bastım.Bir başka heyecanlı olur amatör küme maçları tabiki profesyonel taraflarıda ağır basar. Öylede oldu Ev sahibi takım Karaduvarspordu konuk takım ise Tarsus Yeşilkuyu futbol takımıydı.Maça her iki takımda kazanmak için kontrollü başladı. İlk yarıda konuk ekip Tarsus Yeşilkuyu 45 dakikanın galibiydi 1-0 öne geçti.Ne olduysa ikinci yarıda oldu. Bu yarıya iyi başlayan Karaduvarspor futbolcuları önce beraberliği yakaladı daha sonrada galibiyet golünü attı. Gelişen bir atakta ev sahibi takım lehine verilmeyen bir penaltı aniden ortalığı karıştırdı. Her iki takım oyuncuları sözlü tartışırken  gördüğüm kadarıyla maçın orta hakemi telaşlanarak aniden karışan saha içerisinde Karaduvarlı bir futbolcuyu kırmızı kartla oyun dışı bıraktı maçın bitimine tam 3 dakika kalada karşılaşmanın orta hakemi Selçuk Leman„MAÇI İPTAL ETTİ“ bu karar karşılaşmayı izleyenleri ve sahadaki her iki takımında futbolcularını şaşırttı.Soyunma odasının yolunu tutan maçın orta hakemi Selçuk Leman ve yardımcıları protesto edildi.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Karaduvarspor 2-1 galipken ve maçın bitimine 3 dakika varken iptal edilen bu maçın maduru acaba kim olacak? Güvenlik önlemlerinin sıkı olduğu ve güvenli bir ortamda oynanan bu maçta Selçuk Leman maçı neden iptal etti? Sorusuda spor kamuoyunu hayli meşgul edeceğe benzer. Şayet Hakemin raporu ve gözlemcinin raporu tarafsızlık ilkesi içerisinde olur ise Karaduvar sporun galibiyeti ile maçın tescillenmesi gerekmektedir.Yanlış ve yanlı bir kararla ev sahibi takımın masa başında hakkının yenilmesi ise bence Mersin futbolunda bir „KARA LEKE“ olarak yerini alacaktır.Tüm spor camiasının kulağı Salı günü çıkacak kararda olacaktır.

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV