banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Askon Mersin Şubesi Başkanını Seçti

AKİB'de gerçekleşen genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Ardından başkanlık divanı seçildi. Divan başkanlığını Özcan Can, Katip üyeliklerini de Gökhan Çözeli ve Yusuf Binarbaşı yaptı.

25 Eylül 2018 Salı 09:12
Askon Mersin Şubesi Başkanını Seçti
 

Genel Kurulda 2016-2018 faaliyet raporu ve gelir gider tablosu okundu ve onaylanırken seçime Hasan Arslan başkanlığında tek liste ile katılarak Yeni yönetim kurulu da üyelerin onayına sunularak

2018 ve 2019 yılı faaliyet programı ve tahmini bütçesi de okunarak onaylandı. Genel Kurulun sonunda dilek ve temenniler bölümünde konuşan Başkan Hasan Arslan, yaptığı konuşmada, ASKON Mersin Şubesi olarak hedeflerinin yerli ve milli kavramının içini doldurup, bu pozisyonuyla bölgesel ve küresel projeler, işbirlikler ve markalar çıkarabilen işadamları topluluğu olabilmek olduğunu belirtti.

Arslan, " STK'larda bulunma isteğimizin sebebi her alanda ülkemize, memleketimize hizmet etme hep beraber FETÖ ile daha etkin mücadele etme arzumuzdur. Sayın Cumhurbaşkanımızın FETÖ ve diğer terör örgütleriyle verdiği mücadeleyi takdir ve hayranlıkla takip etmekte olup, bu mücadelenin yanında olmaktan hiç bir zaman ayrılmayacağımızı özellikle belirtiyorum.  Son zamanlarda dış güçlerin özellikle ekonomi ve diğer alanlardaki saldırılarına karşı Sayın Cumhurbaşkanımı başta olmak üzere bütün hükümet devlet yetkililerinin yanında olmayı her zaman sürdüreceğiz.

Askon' nun bu yeni dönemde misyonu doğrultusunda ülke geleceği için nitelikli fikir ve sivil toplumu güçlü bir kentin ulusal ve uluslararası diyaloga açık, ortak iş yapma kültürüne sahip bir STK olarak; Tüzüğümüze uygun kentimizde aktif rol almamızı sağlayacak, Askon olarak vizyonumuzu gerçekleştirebilecek sosyal ve farkındalıklı projeleri için hep birlikte çalışalım istiyorum. Bir araya gelmek başlangıçtır. Bir arada durabilmek ilerlemektir,  Birlikte çalışmalar başarıdır, Daha verimli, daha güzel, daha barışçıl hareket etmek hep beraber hedefimizdir.

Proje üretmeye devam edeceğimi, bu çalışmaları da sizlerle paylaşacağımızı belirtmek istiyorum. Arslan ailesinin son dönemlerde uğramış olduğu haksızlıklar karşısında Askon Mersin Şubesi'nin ailemize vermiş olduğu destekten dolayı hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

ismail USTA

Anahtar Kelimeler: Askon

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV