banner68

banner101

banner108
24 Nisan 2024 Çarşamba

Miting havasında açılış

Örümcek Ağı Estetiği Uygulanma Şekli Ve Etkileri

Ameliyatsız yüz germe teknikleri, son yılların en çok uygulanan estetik yöntemleri arasında önemli bir yere sahiptir.

14 Eylül 2018 Cuma 20:51
Örümcek Ağı Estetiği Uygulanma Şekli Ve Etkileri
 

 

            Ameliyatsız yüz germe teknikleri, son yılların en çok uygulanan estetik yöntemleri arasında önemli bir yere sahiptir. Farklı ameliyatsız yüz germe teknikleri olmakla birlikte, bunların arasında en fazla tercih edilenlerden birisi örümcek ağı estetiği olmaktadır. Alanındaki tecrübesi ile bilinen Dermatoloji Uzm. Dr. Hande Ulusal, yüz germe işlemleri konusunda yaptığı açıklamalar ile merak edilenleri açıklığa kavuşturmaktadır. Birçok yüz germe tekniğini başarıyla uygulayan Uzm. Dr. Hande Ulusal'ın, sıklıkla tercih edilen örümcek ağı yöntemiyle geçekleştirilen yüz germe işlemleri konusundaki detaylı açıklamaları aşağıda yer almaktadır.

 

 İple Yüz Germe (Örümcek Ağı Estetiği)

 

            Örümcek ağı estetiği veya iple yüz germe nasıl yapılır? Uzm. Dr. Hande Ulusal'ın, örümcek ağı estetiği olarak da bilinen iple yüz germe tekniği konusundaki bilgilendirmeleri şu şekildedir;

 

            "Ameliyatsız iple yüz germe veya askılama tekniği olan örümcek ağı estetiği, aynı zamanda V Lift, Rus ipi, siluet lifti, kontür lifti gibi isimlerle de ifade edilmektedir. Çok doğal sonuçlar ortaya koyan bu yöntemi; düz ve kılçıklı PDO iplikleri yardımıyla gerçekleştirmekteyiz. Çok başarılı ve güvenli uygulamalardan birisi olarak kabul ettiğimiz örümcek ağı estetiği yöntemi, aynı zamanda çok hızlı bir şekilde sonuca ulaştıran yüz germe tekniklerinden birisidir. Bu uygulamada, elastikiyetini kaybeden cilt bölgelerini tedavi ederek, kaybedilen elastikiyeti cilde tekrar kazandırmayı amaçlamaktayız. Bu uygulamayı gerçekleştirirken, genel itibariyle alerjik olarak herhangi bir olumsuzluğa rastlamamaktayız."

 

 Örümcek Ağı Estetiği Nasıl Uygulanmaktadır?

 

            Uzm. Dr. Hande Ulusal, bu yöntemin uygulanma şekliyle ilgili olarak;

 

            "Örümcek ağı estetiğini uygulamadan önce cildi temizlemekte ve uygulama yapılacak bölgeye lokal olarak anestezik krem sürmekteyiz. Muayene esnasında, ilgili cilt bölgelerine ince uçlu iğneler yardımıyla örümcek ağı niteliğinde ipleri işlemekteyiz. Belirli sayıda ipi yerleştirdikten sonra, cildi tekrar temizlemekte ve işlemi tamamlamaktayız. Uygulama süremiz ortalama olarak 30 dakika sürmektedir.

 

  Örümcek Ağı Estetiği Sonrası Süreç

 

            Uzm. Dr. Hande Ulusal, uygulama sonrasında, hemen rutin günlük yaşantıya dönülebileceğini ifade etmektedir. Cilde uygulanması gereken herhangi bir özel bir bakıma ihtiyaç olmadığını ve her zaman uygulanan nemlendirici ve makyaj malzemelerinin kullanılabileceğini belirten Hande Ulusal, yaklaşık olarak 6 ay sonra cilde uygulanan iplerin eridiğini ve bunun sonucunda; canlı, gergin ve pürüzsüz bir cilde ulaşıldığını dile getirmektedir.

 

 

 

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV