banner68

banner101

banner108
18 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Hasan Arslan'dan Anlamlı Kutlama

ARBEL Kurucu Başkanı ve ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan, Tıp Bayramı nedeni ile yaptığı kısa açıklamada sağlık sektörü çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı.

14 Mart 2021 Pazar 19:24
Hasan Arslan'dan Anlamlı Kutlama
ARBEL Kurucu Başkanı ve ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan, Tıp Bayramı nedeni ile yaptığı kısa açıklamada sağlık sektörü çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı. Başkan Arslan açıklamasında;

”14 Mart Tıp Bayramı, sağlık çalışanlarının hizmet sorunlarına yönelik tartışmalar yaptığı, bilime katkı yapan kişi veya kurumların ödüllendirildiği anma ve kutlama günüdür. 1 yılı aşkın bir süredir koronavirüs salgınıyla mücadele eden sağlık çalışanları için 14 Mart Tıp Bayramı bu yıl her zaman olduğundan daha büyük önem taşıyor. Biz de bu özel günde tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyoruz. İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden ülkemizin dört bir yanında gece gündüz demeden üstün bir gayret ve sabır içinde çalışan, salgın sürecinin pelerinsiz kahramanlarının 14 Mart Tıp Bayramı”nı kutluyorum. Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım." dedi.
Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV