banner68

banner101

banner108
19 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 38. Yıl Mersin Kutlamaları…

19 Kasım 2021, 00:30
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 38. Yıl Mersin Kutlamaları…
Çiğdem GELBUL
 15 kasım pazartesi günü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ‘nin 38.yılını Mersin Kuzey Kıbrıs Başkonsolosumuz Sn. Zalihe Mendeli ve ekibinin muazzam ev sahibeliğin de oldukça yoğun katılımla kutladık. Huzurlarınızda Sn. Zalihe Mendeli Hanımefendi  ve ekibine , günün anlam ve önemini derinden hissetmemizi sağlayan program akışları, sıcacık ev sahibeliği,  içtenliği, konuklarıyla özenle  ayrı,  ayrı ilgilenmeleriyle,   bir kez daha hayran kaldığımı belirtmek ister , kendilerine çok teşekkür ederim .Kendi adıma Çok etkilendiğim bir Cumhuriyet Kutlamasıydı…
Sn.Zalihe Mendeli KKTC nin 38. Yıldönümü nedeni ile yayınladığı mesajda “Bir halkın ulaşabileceği en yüce, onurlu mertebe, bağımsız egemen kurma aşamasıdır dedi. 
Mersin İl protokolü, TMT Mücahitler Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Kıbrıs Türk Kültür Derneği Mersin Şube Başkanlığı,  Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin İl Başkanlığı , Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Mersin Şube Başkanlığı , Çukurova Bölgesinde ki üniversite Temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımızın katıldığı tören sonrasında Sn. Mendeli konsolosluk ta verdiği davetle konuklarını örnek bir ev sahipliği ile ağırladı.
Nice Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına…

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV