banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

TÜRKİYE BERKİN İÇİN YÜRÜYOR..ANKARA KARIŞTI..

Gezi Parkı olaylarında yaralanan ve bugün hayatını kaybeden Berkin Elvan için Ankara'da düzenlenen yürüyüşe polis sert müdahalede bulundu.

11 Mart 2014 Salı 20:05
TÜRKİYE BERKİN İÇİN YÜRÜYOR..ANKARA KARIŞTI..
 Gezi Parkı olayları sırasında yaralanan ve 269 gündür komada uyutulan Berkin Elvan'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) toplanıp yürüyüşe geçen kalabalık, TOMA araçlarından sıkılan tazyikli su ve biber gazı ile engellendi. Öte yandan Kızılay Meydanı'nda toplanan gruplar Atatürk Bulvarı'nı trafiğe kapatmak istedi. Bunun üzerine çevik kuvvet ekipleri gruplara müdahale etti. Olaylar devam ediyor.

KIZILAY MEYDANI'NDA POLİS MÜDAHALESİ

İstanbul'daki Gezi Parkı gösterileri sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan için Ankara'da eylemler devam ediyor. Kızılay Güvenpark'ta toplanan gruba polis gazlı sulu müdahale etti.

Eylemciler ise havai fişeklerle polislere karşılık veriyor. Eylemcilerin bir kısmı ara sokaklara kaçarken; bir kısmı ise yakındaki AVM ve işyerlerine sığındı. Müdahele sırasında gazdan etkilenenler de ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olaylar ara sokakta ara ara devam ediyor. Olaylar devam ediyor.

2 BİN KİŞİ BERKİN İÇİN YÜRÜDÜ

ODTÜ yerleşkesinde buluşan yaklaşık 2 bin kişi, Berkin için yürüyüşe başladı.Eskişehir yolu üzerine çıkıp trafiği kapatarak yürüyüşünü sürdüren kalabalık bir süre sonra polislerin engeli ile karşılaştı. Emniyet güçleri kalabalığın üzerine tazyikli su sıkarak, biber gazı attı.

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: BERKİN-ANKARA-KIZILAY

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV