banner68

banner101

banner108
20 Nisan 2024 Cumartesi

Miting havasında açılış

ÖZGECAN'SIZ İLK BAYRAM

Mersin'in Tarsus ilçesinde hunharca katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'sız ilk bayramı geçiren Aslan ailesi, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kızlarının mezarı başında gözyaşı dökerek dua etti.

18 Temmuz 2015 Cumartesi 22:45
ÖZGECAN'SIZ İLK BAYRAM




Özgecan Aslan'ın babası Mehmet, annesi Songül, ablası Beste ve kardeşi Barış Ali, Ramazan Bayramı dolayısıyla sabah erken saatte Özgecan'ın Mersin Şehir Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti. Aslan ailesine akrabaları ve dostları da eşlik ederken, Özgecan'sız ilk bayramı geçiren baba Mehmet ve anne Songül Aslan kızlarının mezarını çiçeklerle donattı. Bir süre mezarı düzenleyen Mehmet Aslan kızına ‘meleğim' diye seslenerek gözyaşı dökerken, anne Songül Aslan da ‘Özgecanım' diyerek uzun süre ağladı.



Kızlarının mezarı başında dua edip Kur'an-ı Kerim'den ayetler okuyan Aslan ailesini vatandaşlar da yalnız bırakmadı. Bayram dolayısıyla yakınlarının mezarlarını ziyarete gelen çok sayıda vatandaş, Özgecan'ın mezarına gelerek dua okudu. Bazı vatandaşlar Özgecan'ın mezarını sulayarak çiçek ve şeker bırakırken, aileye de başsağlığı dileyerek acılarına ortak oldular. Özgecan'ın mezarının yanındaki ağaçlara fotoğrafı ile birlikte ‘Özgecan'ın çığlığını duydunuz mu? Başka canların yanmaması için kadına şiddete son' yazılı büyük bir pankart asılması da dikkat çekti.
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV