banner68

banner101

banner108
18 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

BBP Genel Başkanı Destici: MİT müsteşarına sahip çıkın

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Muhsin Yazıcığolu'nun kaza geçirdiği helikopteri kendisinin kiraladığı" iddiasına ilişkin, "Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a sesleniyorum; MİT müsteşarına sahip çıkın. MİT müsteşarına da sesleniyorum; Büyük Birlik Partisi'nden elini, maşalarını çek. Sen yiğitsen radar kayıtlarını açıkla" dedi.

28 Aralık 2014 Pazar 18:51
BBP Genel Başkanı Destici: MİT müsteşarına sahip çıkın
Destici, İçkale Otelde partisinin Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK)  üyeleri ve İl Başkanları ile bir araya geldi. 
 
Mustafa Destici, "Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği  helikopteri Destici kiraladı" iddiasının sorulması üzerine, bunun bir iftira  olduğunu, iktidar partisinin "bize katıl" teklifini reddetmeleri üzerine bu tür  iftiralarla maruz kaldıklarını iddia etti. 
 
"Daha önce içimize sızmaya çalışmış, partimizi, gençlik  teşkilatlarımızı bir yerlere bulaştırmaya çalışmış, birtakım yapılarla iş birliği  içerisine girmiş beslememeleri manşetlere çekerek Büyük Birlik Partisi'ni, onun  genel başkanını, kadrolarını, kirletmek, itibarsızlaştırmak için attıkları bu  çamur kendi yüzlerine yapışacaktır" diyen Destici, sözlerini şöyle sürdürdü: 
 
"Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a sesleniyorum; MİT Müsteşarı'na sahip  çıkın. MİT Müsteşarı'na da sesleniyorum; Büyük Birlik Partisi'nden elini,  maşalarını çek. Sen yiğitsen o helikopterin radar kayıtlarını açıkla. 
 
'Muhsin Yazıcıoğlu kurtuldu geliyor' bilgisini kim yaydı? Şu anda  onlar hangi görevlere getirildi? Onu açıklayacaksınız. Bu dosyaya takipsizlik  verenleri nasıl başsavcı, dosyayı aydınlatmak için çalışanları nasıl düz savcı  yaptınız? Siz bunun cevabını vereceksiniz." 
 
  
 
    Mustafa Destici, Seçim Kanunu ile ilgili itirazlarının Anayasa  Mahkemesi yetkilileri tarafından görüşüleceğini ve 2015 milli iradenin Meclis'e  yansıyacağını belirterek, "'Barajdan korkmuyoruz' diyenlerin etekleri tutuştu.  Korkmuyorsanız hodri meydan" diye konuştu. 

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV